Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Instructies Software Update

U kunt de laatste updates van uw Olympus software op elk moment bijwerken. Het is eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag. Ga volgens de onderstaande instructies te werk.

Update procedure voor Olympus Viewer 3 Software

1. Controleer dat u als beheerder bent aangemeld op de computer en dat uw PC of Mac is aangesloten op internet.

2. Start de OLYMPUS Viewer 3 software.

3. Om de laatste update te downloaden, kiest u 'Software actualiseren' (Update Software) in het Help-menu.

4. Klik op de knop 'Details' als u meer informatie wilt zien.

Klik als u door wilt gaan op de knop 'Actualiseren' (Update).

5. Nadat u zich akkoord hebt verklaard met de voorwaarden worden de updates gedownload van het internet en geïnstalleerd. Aan het eind van de installatie wordt OLYMPUS Viewer 3 automatisch afgesloten en opnieuw gestart. Uw software is nu bijgewerkt.

Update procedure voor Olympus Software [ib]

1. Controleer dat u als beheerder bent aangemeld op de computer en dat de PC is aangesloten op internet.

2. Start de OLYMPUS software [ib].

3. Om de laatste update te downloaden, kiest u 'Software actualiseren' (Update Software) in het Help-menu.

De software controleert nu of er een nieuwere versie van de software beschikbaar is.

4. Nadat u zich akkoord hebt verklaard met de voorwaarden worden de updates gedownload van het internet en geïnstalleerd.

5. Aan het eind dient u de installatie te starten. Uw software wordt nu bijgewerkt