Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Instructies voor het bijwerken van de firmware

U kunt de nieuwste firmware voor uw camera downloaden via internet. Volg onderstaande stappen.

De OM Digital Camera Updater downloaden

De OM Digital Camera Updater is vereist voor het bijwerken van de firmware van uw digitale camera. Klik hieronder om de Updater te downloaden.

OM Digital Camera Updater:

Download

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de OM Workspace-software hebt geïnstalleerd.

Om de laatste firmware-update voor uw camera te verkrijgen, moet u de laatste versie van de OM Workspace op uw computer hebben geïnstalleerd. Volg de volgende stappen om ervoor te zorgen dat u over de nieuwste versie beschikt.

1. Klik op Software-update in het menu Help in de menubalk van OM Workspace.

2. Het updateprogramma controleert via internet of er nieuwere softwareversies beschikbaar zijn. Klik op OK om verder te gaan.

3. Als er nieuwere softwareversies beschikbaar zijn, worden deze in een dialoogvenster weergegeven. Om de firmware-update toe te passen, klikt u op Doorgaan met bijwerken en vervolgens, in het volgende scherm, op Ja. (Als u op Nee klikt, wordt de update geannuleerd).

4. Lees de Softwarelicentieovereenkomst aandachtig door. Als u de voorwaarden accepteert, klikt u op Akkoord om verder te gaan.

5. Het updateprogramma wordt gedownload. Nadat het downloaden is voltooid, wordt de update naar de nieuwste versie automatisch gestart.

De firmware downloaden en installeren

Waarschuwing:
De firmware van de camera kan niet worden teruggezet naar een eerdere versie zodra deze eenmaal is bijgewerkt.

Voorbereidingen voor het bijwerken van de firmware:

1. Start uw computer en log in met een beheerdersaccount.

2. Breng een internetverbinding tot stand. Olympus adviseert een bekabelde verbinding om zo het risico op onderbrekingen tijdens het bijwerken van de firmware tot een minimum te beperken. Het bijwerken werkt echter ook via een draadloze verbinding.

3. Zorg dat de stroomvoorziening van de camera toereikend is om de volledige bewerking uit te kunnen voeren. Gebruik volledig opgeladen batterijen of de optionele netstroomadapter. (Niet voor alle modellen is een adapter verkrijgbaar.)

4. Verwijder de geheugenkaart uit de digitale camera.

Volg onderstaande instructies om de firmware van de camera bij te werken:

1. Klik dubbel op de gedownloade OM Digital Camera Updater.
2. Lees de voorwaarden en sluit uw digitale camera aan op de computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
N.B.:
- Mogelijk verschijnt op de LCD een keuzemenu. Kies STORAGE voor de digitale camera's van het Olympus E-System. Kies PC voor digitale camera's die geen deel uitmaken van het E-System. Druk op de [OK]-knop van de camera om verder te gaan. Klik op Next om verder te gaan.

3. Als er nieuwe firmwareversies beschikbaar zijn, verschijnen deze in het dialoogvenster. Om te zien wat er verandert wanneer u een update installeert, kiest u de update in de lijst en klikt u op Details. Om een firmwareupdate te installeren, klikt u op Update en in het volgende scherm op Yes. (Als u op Nee klikt, wordt de update geannuleerd.)


4. Lees de Software License Agreement aandachtig door. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op Agree om verder te gaan.


5. Zodra u op de LCD van de camera OK ziet staan, zoals aangegeven in onderstaand dialoogvenster, is de firmwareupdate geïnstalleerd. Klik op Next.

6. Koppel de USB-kabel los van de camera en de computer en klik op Close.