Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Prestaties in moeilijke omstandigheden. Geen compromissen.
 • Uitzonderlijke beeld- en videokwaliteit
 • Variabele onderwatermodi
 • Ultieme zware prestaties

Ontdek de wereld

met de nieuwe Tough!

Pak de TG-6 en het avontuur begint. Deze camera is de ideale metgezel voor het vastleggen van elk indrukwekkend moment tijdens het reizen, en het maakt echt niet uit onder welke omstandigheden. Een breed aanbod aan accessoires verbreedt de Tough-ervaring en biedt u een nog betere uitrusting voor de meest veeleisende avonturen.

De TG-6 is waterdicht tot 15 m, schokbestendig bij valpartijen van maar liefst 2,1 m, stof- en vorstbestendig tot -10 ° C, bovendien bestendig tegen een hoge druk en heeft ook nog eens een anti-condens coating, waardoor de TG-6 toch echt avontuur bestendig is.

Leg elk moment perfect vast

Tijdens de wildste avonturen weet u nooit wat er op uw pad komt. Echter met de combinatie van de hoge resolutie F2-objectief, TruePic VIII en 12 megapixel beeldsensor bent u absoluut voorbereid voor elke situatie en maakt u prachtige topkwaliteit beelden. Zelfs in ongunstige lichtomstandigheden zullen uw foto's altijd helder en prachtig zijn.

Altijd het juiste shot maken

Als u de sluiterknop half indrukt, dan begint Pro Capture met het maken van opnames met een buffer van 10 fps. Op het moment dat de knop volledig wordt ingedrukt, beginnen de non-stop opnamen. Op deze manier legt u die beelden vast die u anders onmogelijk had kunnen maken.

Perfecte Balans

De TG-6 legt zelfs lastige lichtomstandigheden vast met daarin grote verschillen tussen lichte en donkere gebieden: de HDR-modus voegt vier opname pogingen met verschillende belichtingen samen in één beeld, met daar waar het nodig is lichter gemaakt dan wel donkerder. Het geeft u de volledige vrijheid om zowel heldere als donkere delen dramatisch te recreëren door het vinden van perfecte contrast en het uitbalanceren van zwarte en blanke gebieden.

 • Hoge beeldkwaliteit

 • Pro Capture

 • HDR

Deel uw reis

Nu nog meer controle over de te maken shot: met behulp van OI.Share.app wordt uw smartphone niet alleen een flexibele afstandsbediening, maar dankzij de Wi-Fi kunt u uw ervaringen ook meteen delen met anderen.

Het Veldsensor-systeem

Weet altijd waar uw foto's zijn gemaakt, dankzij het geïntegreerde veldsensor-systeem dat uw verplaatsingen automatisch bijhoudt. Verzamel meer informatie voor de vastlegging van uw herinneringen: de OI.Share-app koppelt GPS-, kompas-, manometer- en temperatuurgegevens aan uw foto's en video's.

Uw herinneringen nu nog levendiger dan ooit.

Uw activiteiten komen nog meer tot leven door elk detail precies op het juiste moment vast te leggen. Met 4K-video kunt u adembenemende beelden van uw favoriete momenten opnemen en films in Full HD-formaat maken met 120 frames per seconde.

Duik in de onderwaterwereld van de TG-6

Ervaar wat er allemaal onder de waterspiegel afspeelt. De TG-6 is volkomen waterdicht en speciaal ontworpen voor gebruik tot op een diepte van 15 meter, zonder extra uitrusting.

Ga dieper

Wilt u nog dieper gaan? De TG-6 onderwaterbehuizing PT-059 maakt een nog spannendere onderwaterevaring voor u mogelijk, tot maar liefst tot 45 m. Maar dat is niet alles. U kunt uw camerauitrusting nog verder uitbreiden met een keuze uit een omvangrijke verzameling extra apparatuur.

Leg de fascinerende wereld onderwater vast

Met behulp van een van de drie onderwater witbalans modi worden uw beelden levendiger, ongeacht de diepte van het water. Gebruik instelling “Ondiep” (tot een diepte van 3m) om de “rode tinten” te verbeteren, “Mid Range” (tussen 3m en 5m diepte) of “Diep” (tot max. 15m) voor het verbeteren van de blauwe tinten.

Onderwater Microscoopmodus

Nog nooit van zo dichtbij, zo diep: onderwater microscoop-modus biedt u de mogelijkheid om close-ups te maken van 1cm vanaf het objectief, de kleinste details zullen niet aan u ontsnappen.

Onderwater HDR

Onderwater HDR balanceert perfect uit zowel de heldere als de donkere partijen door het voorkomen van duidelijke enorme verschillen tussen zwart en wit. De resultaten zijn imposante onderwateropnames met een breed dynamisch bereik.

 • Onderwater Witbalans

 • Microscoopmodus

 • ONDERWATER HDR

Toon de schoonheid in haar details!

Kijk verder dan het oog kan zien. Met de microscoopmodus kan de camera onderwerpen vastleggen tot op een nabijheid van 1 cm. Geniet van de schermvergroting tot 44.4x in combinatie met de flexiblele zoomknop. Met de LG-1 Light Guide en de FD-1 Flash Diffuser kan de TG-6 nog meer tijdens het fotograferen van macro's.

Richt op wat belangrijk is.

TG-6 geeft u de vrijheid om u te concentreren op wat de situatie nodig heeft. De camera is uitgerust met Focus Stacking en Focus Bracketing, twee krachtige modi waarmee u de volledige opname in focus kunt houden of later een breder focusbereik kunt creëren.

Leg de laatste hand aan uw reisverslag

Ooit wel eens de behoefte gehad om rustig herinneringen op te halen over wat u heeft meegemaakt? De RAW beelden kunnen bewerkt worden met de OM Workspace Software en aansluitend uitgeprint worden - op die manier is de vastlegging van uw ervaring compleet en kunt u tot in lengte van dagen genieten van uw ervaringen.

TWEE KLEURVARIANTEN

Geef kleur aan uw persoonlijkheid en maak een keuze uit twee kleuren: rood en zwart.

OPTIMALE GRIP

Aan de voorzijde van de TG-6 zit een handgreep voor een optimale houvast, zelfs als u aan het wandelen bent in een natuurgebied.

Accessoire vergrendelknop

De accessoire vergrendelknop voorkomt dat gemonteerde accessoires, zoals een visoog-converter, teleconverter, lichtgeleider of flits-diffuser, eraf vallen. Op deze manier hoeft u zich geen enkele zorgen te maken wanneer u de camera met bevestigde accessoires draagt.

Instelknop / zoomhendel

Dankzij de zoomhendel van de TG-6 kunt u de camera bedienen ook als u handschoenen draagt terwijl u op steile hellingen aan het skiën bent. Met de instelknop kunt u eenvoudig de instellingen voor opnames, zoals belichtingscompensatie, aanpassen.

Rasterweergave voor stabiele compositie

De TG-6 beschikt over een rasterweergave waarmee u optimale composities kunt creëren. U kunt kiezen uit de standaard raster of gulden snede (golden ratio).

Verschillende belichtingsstanden en aangepaste instellingen

Naast de bekende diafragma-prioriteit en programma-modi vermeldt de modusknop ook filmmodus waardoor u een eenvoudige toegang tot verschillende video-opnamestijlen verkrijgt.

Maak uw avontuur nog spannender
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OM Digital Solutions-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online