Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

De PEN E-PL7 is echt een juweeltje.

  •    

Mijn nieuwste aanwinst

Shoppen in Parijs of Milaan is geweldig, en ik doe dat dan ook graag. Ik kijk dan vooral naar mooie kleding, en gouden en fraaie accessoires die recht doen aan mijn vrouwelijke kant. En dat is precies wat ik in gedachten had toen ik de PEN E-PL7 kocht. Die past perfect bij mijn chique stijl. Het compacte silhouet, de witte glanzende body en de opvallende grip zijn perfect voor een elegante look. Waar ik ook kom, ik oogst overal bewonderende blikken.

STIJL

De perfecte stijlvolle look

Als ik uit ga, wil ik er goed uit zien, in een elegante stijl die helemaal bij me past. De PEN E-PL7 is gemaakt van hoogwaardig metaal dat een leerachtige uitstraling heeft gekregen, en alles ademt klasse. Doordat deze camera zo compact is, past hij samen met al mijn favoriete accessoires moeiteloos in mijn handtas. Elk detail - van de fraai vormgegeven grip tot en met de indeling van de knoppen - draagt bij aan een bijzonder elegante uitstraling.

ELEGANTIE

Toon uw talent!

Ik weet nooit wie ik tegenkom als ik ga shoppen of even ergens wat drinken. En dus zorg ik ervoor dat ik mijn PEN E-PL7 altijd bij de hand heb. Hij is ideaal voor selfies, en heel eenvoudig in het gebruik met een LCD die je alle kanten op kunt draaien zodat mijn handen nooit in de weg zitten. En dankzij een hele wereld aan mogelijkheden en instellingen zijn de resultaten altijd van een geweldige kwaliteit.

SCHOONHEID

GAAT JE HART SNELLER KLOPPEN VAN MODE EN LIFESTYLE?

Stap in de wereld van de Olympus PEN-camera.

Laat je inspireren door onze Europese bloggers en hun verhalen, en maak deel uit van de Olympus PEN Generation.

Bekijk  

Trots op het resultaat

Toen ik de perfecte foto's had gemaakt met mijn PEN E-PL7, wilde ik ze direct via wifi delen op mijn blog met vrienden en volgers. Ik had helemaal geen kabels nodig: ik zetten de foto's gewoon over naar mijn mobiel en plaatste ze vervolgens direct online. Echt heel eenvoudig!

Creativiteit ten top

Mijn creativiteit gaat verder dan alleen mijn modebewustzijn. En daarom is het mooi dat ik met de PEN E-PL7 beschik over 14 creatieve filters en 9 effecten waarmee ik me helemaal kan uitleven. Ik vind de nieuwe filters Vintage en Partial Colour echt geweldig. Die geven mijn foto's een heel speciale touch.

Partial Colour

Vintage

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 
Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.

Dit is mogelijk ook interessant voor u