Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PASSIE EIST KWALITEIT

KWALITEIT IS EEN INSTELLING

De PEN E-PL10 combineert pure esthetiek, tijdloos ontwerp en hoogwaardige technologie die uw fotografie naar een hoger niveau brengt. Het compacte ontwerp en het gebruiksgemak maken het DE onmisbare metgezel, inspirerende muze en stijlvolle "It Piece" als u nooit een compromis wilt sluiten tussen design en kwaliteit - omdat uw passie 't verlangt.

 • PASSIE EIST KWALITEIT

  De PEN-generatie staat voor foto's van de hoogste kwaliteit die aan al uw verwachtingen voldoen. Zelfs moeilijke opnamen zoals nachtscènes vormen geen uitdaging meer. Leg het moment vast met een verbluffende bokeh waarmee uw foto's zich direct onderscheiden van gewone smartphone-fotografie!

 • Nooit meer dat perfecte shot missen, dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening van de E-PL10! De snelle autofocus en het touchscreen helpen u bij het vastleggen van HET moment! Met het geïntegreerde kantelschermpje maakt u de perfecte selfie - vanuit vrijwel elk perspectief. En in de Auto-modus herkent de camera fotogenieke situaties en zoekt automatisch de optimale scène voor u uit.

  GEBRUIKSGEMAK

 • ALTIJD DE JUISTE KEUZE

  U wilt deze schoonheid altijd bij u houden, dat komt mede door het compacte en lichtgewicht ontwerp van de E-PL10. Het klassieke design, in drie fraaie kleurvariaties, past echt bij elke stijl. Daarnaast heeft u een keuze uit een reeks extra mode-accessoires die aan elke outfit net die finishing touch geeft.

 • Dit PEN-model zit vol met creatieve opnamefuncties, zoals kunstfilters die uw Instagram-feed een net even een andere uitstraling geven. Scènemodi en eenvoudige navigatie in de Advanced Photo Mode ondersteunen uw creatieve visie. De
  E-PL10 heeft zelfs de interface van het touchscreen geoptimaliseerd voor perfecte afbeeldingen geschikt voor Instagram, met slechts één vinger.

  GA MEE IN UW CREATIVITEIT

 • VERANDER UW BLIKVELD

  Waar u ook op focust, het nieuwste model in de PEN-serie biedt u het best mogelijke beeld. Dankzij de uitgebreide keuze M.Zuiko-objectieven, kunt u rekenen op haarscherpe macro- of micro-opnamen en prachtige portretten.

 • ALTIJD VERBONDEN

  Uw passie automatisch met uw vrienden en de PEN-generatie delen! Slechts met één klik zet u uw prachtige foto's gemaakt met Olympus PEN over naar uw smartphone, dankzij de geïntegreerde WI-FI en de gratis OI. Met de Share-app kunt u uw beste foto's onmiddellijk delen, altijd en overal.

 • Met de E-PL10 maakt u niet alleen beelden van meer dan de hoogste kwaliteit. De camera neemt uw video op in 4K en, zelfs wanneer u vanuit de hand fotografeert, garandeert de E-PL10 professioneel beeldmateriaal dankzij de krachtige ingebouwde beeldstabilisatie. Maak onderweg een perfecte video - voor uw vlog of voor uzelf.

  STABIEL ONDER WEG

PERFECTE MATCH

De perfecte aanvulling bij xxxxx
"It piece" van het jaar.
Onafscheidelijk, dag in, dag uit.
Ultieme kunst: mode samen fotografie
Altijd stijlvol: 3 nieuwe sjieke kleuren
Alle steun voor uw creatieve visie

Combineer uw nieuwe PEN E-PL10 met uiterst professionele M.Zuiko-objectieven en ervaar onbeperkte creatieve mogelijkheden. We hebben voor u een reeks aan prachtige modieuze accessoires die uw persoonlijke stijl benadrukken.

VOEG EEN OBJECTIEF TOE

Of u nu macro- of micro-opnamen maakt - Olympus biedt u meer dan 20 uitstekende objectieve.

Uw stijl nu nog beter

Stijlvolle accessoires voor al uw outfits zodat niet alleen uw foto's er goed uitzien maar de rest ook.

Dit is mogelijk ook interessant voor u
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OM Digital Solutions-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.