Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Koop de Olympus PEN E-PL9 en ontvang een winkelvoucher t.w. € 100!

BestChoice Promotie

E‑P7

Maak je eigen verhaal.
  • Lichtgewicht schoonheid.
  • Ingebouwde elegante kracht
  • Schatkamer voor creatieve ontdekkingtocht.

PASSIE

EIST

KWALITEIT

E-P7

De Olympus PEN E-P7, gebaseerd op een ware klassieker, is elegant en compact. Hierdoor wordt het bewerken van uw foto's een leuke ervaring. De E-P7-technologie voor camerafuncties bevat een combinatie van een briljante sensortechnologie en krachtige functies voor beeldverwerking, wat in onze eerdere camera's van de PEN-reeks niet beschikbaar was. Met een tik op de voorste schakelaar voor een kleur-/monochroomprofiel ziet u de wereld direct in een andere kleur en legt u de belangrijkste momenten vast.

Lees verder

E-PL10

Pure esthetiek, tijdloos design en hoogwaardige technologie die altijd voldoet aan uw professionele eisen. Afgestemd op uw creatieve visie bevat de E-PL10 een massa aan technische functies die uw individuele stijl duidelijk onderstreept in elk beeld dat u maakt.

Lees verder

Mode-accessoires

De Olympus PEN - niet alleen maar een camera, maar een must-have voor fashionista’s. Een aanvulling van prachtige accessoires voor alle modebewuste mensen vol levenslust en met een passie voor design, fotografie en het leven in de stad.

Lees verder

Dit is mogelijk ook interessant voor u