Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Koop de Olympus PEN E-PL9 en ontvang een winkelvoucher t.w. € 100!

BestChoice Promotie

PASSIE

EIST

KWALITEIT

E-PL10

Pure esthetiek, tijdloos design en hoogwaardige technologie die altijd voldoet aan uw professionele eisen. Afgestemd op uw creatieve visie bevat de E-PL10 een massa aan technische functies die uw individuele stijl duidelijk onderstreept in elk beeld dat u maakt.

Lees verder

Qua uitstraling: wat is uw PEN stijl?

 • E-PL9

  Een touch screen die het nu nog makkelijker dan ooit maakt om je creativiteit te uiten, moeiteloos beelden doorsturen dankzij de combinatie van Bluetooth en WiFi, en daarnaast het benijdenswaardige ontwerp van de kwalitatief onderscheidende body van de camera waar Olympus zo beroemd om is.

 • E-PL8

  "Met zijn prachtige design en nieuwe stijlvolle accessoires past dit juweeltje perfect bij de lifestyle van een blogger. De camera is net zo gemakkelijk te bedienen als een smartphone, maar de kwaliteit van de foto's die ik er mee heb gemaakt brachten mijn Instagram account naar een heel nieuw level."

 • Mode-accessoires

  De Olympus PEN - niet alleen maar een camera, maar een must-have voor fashionista’s. Een aanvulling van prachtige accessoires voor alle modebewuste mensen vol levenslust en met een passie voor design, fotografie en het leven in de stad.

 • Raak geinspireerd

  Of u nu uw sociale mediaprofiel wilt aanscherpen, uw fotografievaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over ons systeem - wij hebben de juiste informatie voor u.

PEN-F

De nieuwe Olympus PEN-F is veel meer dan alleen maar mooi. Het is het resultaat van 80 jaar camera geschiedenis en technische innovaties. Ben je klaar om het beest wakker te maken?

Lees verder

Dit is mogelijk ook interessant voor u