Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-1 Do the impossible.
OM is (re)born.

Gemaakt om indrukwekkende opnamen te maken.

Kleur die de realiteit weerspiegelt, scherpte, scherpe hooglichten en een duidelijk contrast. De OM-1 levert beeldkwaliteit van wereldklasse, foto na foto.

Stacked BSI Live MOS Sensor

De 20MP Stacked BSI Live MOS is een grote stap voorwaarts in beeldkwaliteit. Het maakt gebruik van een revolutionaire nieuwe manier om beeldelementen te rangschikken om meer licht binnen te laten en de prestaties bij weinig licht te verbeteren. Uw foto's hebben een adembenemende resolutie met weinig ruis en een groot dynamisch bereik, van schaduwen tot hooglichten.

Fotograferen bij weinig licht

Geen problemen meer bij het fotograferen binnenshuis of in andere situaties met weinig licht. De camera heeft een standaard ISO-bereik tot 25.600. Als er weinig licht is, kunt u de ISO verhogen tot 102.400 om heldere foto's te maken in de meest uitdagende omgevingen.

Nog betere IBIS

Maak u geen zorgen meer over cameratrillingen, zelfs niet bij lange sluitertijden. We hebben tientallen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van 's werelds meest effectieve beeldstabilisatiesysteem, zodat u geen statief of andere stabilisatieapparatuur nodig hebt om spectaculaire tele- en macro-opnamen uit de hand te maken. U beschikt over maximaal 8 compensatiestappen* die zelfs bij lange sluitertijden trillingen elimineren. Maak heldere, haarscherpe foto's, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht.

* Met M.Zuiko 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO

TruePic X

De OM-1 is uitgerust met onze geavanceerde TruePic X beeldprocessor die samenwerkt met de Stacked BSI Live MOS sensor. De TruePic X zorgt voor razendsnelle opstart- en schrijfsnelheden, razendsnelle autofocus en verbluffend snelle sequentiële opnamen. Naast snelheid legt deze vernieuwde beeldprocessor de lat hoger voor wat betreft beeldkwaliteit. Geniet van levensechte kleuren, ongeëvenaarde scherpte en levendige gradaties.

"Bij het fotograferen van vogels moet je niet alleen snel denken en reageren, maar je apparatuur moet net zo snel, zo niet sneller, presteren."

Ben Knoot

Snelheid die al je verwachtingen overtreft.

Er zijn snelle camera's, en er is de OM-1. U zult merken dat hij alle snelheid heeft die u nodig hebt om de snelst bewegende onderwerpen, en het leven zelf, met gemak vast te leggen.

Een camera zo stoer als uzelf.

Dit is een camera waarvan u zeker kunt zijn dat hij perfect presteert onder de zwaarste omstandigheden.

Maak video-opnamen die zeker de aandacht trekken.

U beschikt over alle functies om prachtige 4K-films te maken. U maakt heldere, altijd scherpe video's met een hoog dynamisch bereik die indruk maken.

4K/C4K 60p 10BIT

Opnamen in 4K leveren verbluffend gedetailleerde en uitzonderlijk levendige video's op die vloeiend worden weergegeven op de grootste schermen. De OM-1 kan ook FHD opnemen met standaard 240p, wat er op vrijwel elk scherm prachtig uitziet. U kunt ook opnamen maken met een hoge bitsnelheid in verschillende beeldformaten, waaronder H.264 en H.265.

Ultimate slow motion

Vertraag alles en leg het ultieme in slow motion video vast. 240 beelden per seconde in Full HD is al een prestatie op zich. Met de nieuwe TruePic X-processor kan de OM-1 nu het gekraak van een knuppel bij een honkbalwedstrijd vastleggen, de tong van een kameleon vertragen en zelfs de vlucht van een kolibrie vastleggen.

OM-Log LUT

Belichting kan snel veranderen, vooral als u snel wilt werken. Opnamen in de OM-Log modus in plaats van in de Flat modus maximaliseren het dynamisch bereik, zodat uw video er helder en scherp uitziet zonder verlies van details in schaduw of hooglichten. Met een nieuwe Look Up Table (LUT) kunt u op locatie een beeld bekijken dat dicht in de buurt komt van de kleur waarvan u wilt dat uw uiteindelijke beeld eruitziet na de kleurgradatie.

Raw output

Maak opnamen in RAW 12BIT 4:4:4-format voor eenvoudigere en snellere montage na de productie. Je kunt RAW-video ook overzetten naar externe apparatuur zoals de Atomos Ninja V.

HLG video mode

HLG staat voor Hybrid Gamma Log (Hoog Dynamisch Bereik video). Wanneer u video opneemt in de HLG-modus, worden helderheid, scherpte en kleur verbeterd op een manier die veel verder gaat dan het standaard dynamisch bereik.

Video recording features

De OM-1 beschikt over een groot aantal functies waarmee u video's kunt maken die er fantastisch uitzien, precies zoals u dat wilt. U vindt er een zebrapatroon om hoge en lage helderheid weer te geven en u te helpen de juiste belichting te vinden. Het diafragma, de sluitertijd, de ISO en de witbalans van de camera kunnen afzonderlijk worden ingesteld voor meer creatieve controle. Het display kan worden omgeschakeld tussen de beeldkwaliteitsmodus en BT.709-equivalent. We hebben functies opgenomen die het maken van kaders eenvoudiger maken en waarmee je high res audio kunt opnemen. Alles bij elkaar genomen is dit een camera met alles wat je nodig hebt om geweldige video-opnamen te maken.

Foto-overzicht

Dit is mogelijk ook interessant voor u