Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

UIT JE OP VERSCHILLENDE MANIEREN
 •    
 
x
Met beeldstabilisatie Zonder beeldstabilisatie

E-M5 Mark II: scherp en onbewogen.

De krachtigste beeldstabilisator ter wereld* staat garant voor een haarscherp resultaat en is ideaal bij opnamen bij weinig licht en zonder statief. Naar voor, naar achter, opzij, gekanteld: de 5-assige VCM-stabilisator compenseert vervormingen langs meerdere assen. Daarnaast zorgt hij voor een helder beeld in de zoeker wat prettig is bij het bepalen van het opnamekader.

*CIPA-standaard, februari 2015.

0

kleiner*

0

lichter*

*In vergelijking tot gangbare D-SLR-camera's

E-M5 Mark II: krachtpatser op zakformaat.

Met de E-M5 Mark II beschikt u over een uiterst betrouwbaar draagbaar systeem. Ondanks de zeer solide constructie weegt 'ie maar 417 g. De body is prima bestand tegen stof, spatwater en kou, dus Moeder Natuur kan rustig haar gang gaan terwijl u prachtige creatieve opnamen maakt. En dankzij de compacte vormgeving legt u alles haarscherp vast zonder het beeld of de situatie te verstoren.

E-M5 Mark II: filmen in een handomdraai.

U hebt niet langer een aparte stabilisator nodig om fantastische filmopnamen te maken. De E-M5 Mark II is uitgerust met het krachtigste 5-assige beeldstabilisatiesysteem ter wereld* en dus kunt u gewoon uit de hand opnemen - zelfs wanneer u zelf beweegt. De hoge bitrate van 77 Mbps en de verschillende framerate-opties maken het gemakkelijk om actiemomenten vast te leggen in een geweldige Full-HD-kwaliteit.

OM-D-filmfunctie incl. het beste 5-assige beeldstabilisatiesysteem ter wereld.

*CIPA-standaard, december 2014
 •  
  Heldere, scherpe opnamen
 •  
  Gemakkelijk overal mee naartoe te nemen
 •  
  Verbazingwekkende filmopnamen

Nu nog betere foto's

De nieuwste firmware-update voor uw E-M5 Mark II biedt u een verbeterde tool voor het nog makkelijker maken van prachtige, duidelijke foto's.

 • Nu met focus-stacking

  Dankzij de verbeterde geheugenfunctie, kunt u nu genieten van focus-stacking met uw E-M5 Mark II. Vergroot de diepte van uw foto's terwijl u de helderheid en de artistieke aspecten niet uit het oog verliest.

 • Nieuw Bleach Bypass Art Filter

  Net zoals vroeger in de tijd van de kleurenfilm, geeft Bleach Bypass Art Filter een mysterieuze warme sfeer aan elke vastgelegde scène. Tegelijkertijd legt het een extra nadruk op de metalen buitenkant van auto's, machines en dergelijke.

* Compatibel met de volgende objectieven: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Kenmerken
 • Leg nieuwe perspectieven vast

  Doordat het touchscreen-LCD eenvoudig kan worden gekanteld, kunt u filmen vanuit de meest creatieve perspectieven. Kies de juiste microfooninstellingen en tijdcodes op het LCD en ga aan de slag.

 • Vergroot de resolutie.

  Wanneer het gaat om het vastleggen van kleine details geldt: hoe hoger de resolutie, hoe beter. En daarom is de E-M5 Mark II uitgerust met de nieuwe '40M High Res Shot'-functie. Door acht achtereenvolgende opnamen te maken en deze vervolgens te combineren tot één is het mogelijk om een kunstwerk, landschap of wat dan ook vast te leggen in een beeld bestaande uit 40 megapixels.

 • De bovenstaande afbeelding is alleen bestemd voor illustratieve doeleinden.

  Ontdek het gemak van draadloos.

  Bedien uw camera draadloos via uw smartphone. Dankzij de ingebouwde wifi-functie van de E-M5 Mark II is het mogelijk om het diafragma, de sluitertijd en andere instellingen aan te passen zonder de camera aan te raken. En als u OLYMPUS Image Share op uw telefoon installeert, kunt u de gemaakte foto's direct delen via sociale media.

   
 • Breed aanbod objectieven

  Maak kennis met compacte objectieven, van groothoek tot telefoto, die de fotografische mogelijkheden vergroten: het OLYMPUS Micro Four Thirds-systeem. Met een keuze uit meer dan 40 objectieven, waarvan een groot aantal bestand is tegen stof, spatwater en kou, is er altijd wel een model waarmee u uw creatieve visie vorm kunt geven. Deze kwaliteitsobjectieven maken optimaal gebruik van de geavanceerde technologie van de OM-D en staan zo garant voor geweldige foto- en filmopnamen.

  Meer dan
  40
  Micro Four Thirds-objectieven
 • Titaniumkleur. De ultieme beleving van de OM-spirit.

  Maak kennis met de E-M5 Mark II Limited Edition. De titaniumkleur van de body doet denken aan de OM-3Ti, en past perfect bij het aloude OM-ideaal: 'nieuwe waarden creëren'. En dat maakt de nieuwe OM-D E-M5 Mark II, waarvan wereldwijd slechts 7000 exemplaren worden verkocht, iets exclusiefs. Deze camera wordt geleverd met een eigendomskaart, een hoogwaardige leren camerariem en een kaarthouder.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titaniumkleur

  Wereldwijd slechts 7000

  EIGENDOMSKAART
  KAARTHOUDER

  LEREN
  CAMERARIEM

Meer kenmerken Verberg kenmerken
'Silent Shutter'-modus

Nu kunt u de actie van heel dichtbij vastleggen zonder dat u het voorwerp of de situatie verstoort. De 'Silent Shutter'-modus zorgt ervoor dat de sluiter geen geluid maakt wanneer u fotografeert.

'Live Composite'-mode

Leg scènes met een lange belichting, zoals een sterrenhemel, vast in één prachtige foto. 'Live Composite' maakt gebruik van een speciale helderheidsregeling voor een perfect effect. Ook kunt u het resultaat bekijken nog voordat u de daadwerkelijke opname hebt gemaakt.

Optioneel onderwaterhuis

Dit onderwaterhuis, dat speciaal is ontworpen voor de E-M5 Mark II en waterdicht is tot op een diepte van 45 m, biedt een optimale bescherming wanneer u uw foto- en filmkunsten naar de wereld onder water verplaatst.

Uitbreidbaarheid

Kies de juiste accessoires om nog beter te fotograferen of filmen. Behalve talloze M.ZUIKO DIGITAL-objectieven bieden we een batterijgrip, adapters, flitsersystemen en nog veel meer.

OM-D E-M5 Mark ll specificaties

 • Omd camera front
Toon meer specificaties
Alle lenzen en accessoires die u zich maar kunt wensen.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de vele geweldige ZUIKO-objectieven en hoogwaardige OLYMPUS-accessoires. Ze bieden u de veelzijdigheid die u nodig hebt om uw fotografie naar een hoger plan te tillen.

Breed aanbod objectieven

Van macro tot groothoek tot telefoto: OLYMPUS heeft objectieven voor elke creatieve visie.

Talloze extra's.

Ga nog beter fotograferen of filmen en vergroot het plezier met de handige accessoires.

Dit is mogelijk ook interessant voor u
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OM Digital Solutions-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   
Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 
Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.