Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
REVOLUTIONAIR. IN ALLE OPZICHTEN.

High-speed prestaties

Geniet van sequentiële opnamen die veel sneller zijn dan DSLR-camera's. De E-M1 Mark II biedt zowel AF/AE-tracking als vergrendeling bij maar liefst 20,4 high-def. megapixels rijk aan details. Dankzij de parallelle verwerking worden zelfs snelbewegende onderwerpen tot 60fps scherp en duidelijk vastgelegd.

 • Single autofocus

  Geef precies aan wanneer u sequentiële opnamen wilt gebruiken met Single AF (S-AF) - de E-M1 Mark II left tot 60 fps vast terwijl u snelbewegende voorwerpen volgt met de elektronische zoeker. Alle beelden worden met volledige resolutie opgeslagen in RAW-formaat.

  60

  fps

  RAW

 • Continuous autofocus

  Blijf zorgeloos fotograferen met Continuous AF (C-AF). De AF/AE-trackingfunctie verliest het voorwerp nooit uit het oog en biedt u tot 18 fps wanneer u besluit dat het het juiste moment is. Alle beelden worden met volledige resolutie opgeslagen in RAW-formaat.

  18

  fps

  RAW

 • Het moment dat u wilt vastleggen

  Pro Capture

  Pro Capture begint met opnemen zodra u de sluiterknop half indrukt, met een buffer die kan worden ingesteld voor het vastleggen van 35 frames in volledige resolutie. Op het moment dat de knop volledig wordt ingedrukt, beginnen de non-stop opnamen. Omdat u de mogelijkheid hebt om terug te gaan in de tijd, tot 35 frames, krijgt u precies het moment dat u wilde vastleggen, zonder enige vertraging.

Precisie en functionaliteit

Het high-speed autofocussysteem van de E-M1 Mark II is ontworpen om split-second momenten vast te kunnen leggen met de grootste precisie. Dankzij een hele reeks geavanceerde functies houdt u goed zicht op het voorwerp.

 • 121 punten all-cross type

  Hoe meer, hoe beter; dat geldt zeker voor betrouwbare trackinginformatie. En daarom werkt de on-chip fasedetectie-AF van de E-M1 Mark II ook met maar liefst 121 punten in een 'all-cross'-type layout. De kruissensor detecteert zowel verticale als horizontale lijnen.

  Kruissensor (detecteert verticale/horizontale lijnen)

 • Subject Tracking Cluster Display

  Dankzij een cluster van tracking-velden die direct op het scherm wordt weergegeven, maakt het geavanceerde Subject Tracking Cluster Display het eenvoudiger dan ooit om scherp te stellen op bewegende onderwerpen bij AF-tracking.

 • AF Target-modus

  Met de AF Target-modus krijgt u makkelijker en sneller dan ooit de nauwkeurige professionele resultaten die u mag verwachten. De AF target-modus, beschikbaar voor zowel de S-AF en C-AF opnamemodi, stelt nauwkeuriger scherp op uw onderwerp en haalt daarmee het beste uit uw actiefotografie. Bij voorbeeld in macrofotografie, Small-AF-target is met name ontworpen voor nauwkeurig scherpstellen op kleine objecten tijdens het maken van close-ups van natuurlijke wezens. Er zijn maar vijf centrale opties en één knop met een enkele functie die er voor zorgen dat u snel precies die shot krijgt die u wilt.

Mobiliteit en betrouwbaarheid

Wanneer u aan de slag gaat met uw volgende project of op reis gaat door bijzondere landschappen, helpt de E-M1 Mark II u om op een prettige manier fantastische opnamen te maken. De lichtgewicht en weersbestendige constructie en geavanceerde batterij bewijzen hun waarde bij elke opdracht.

 • Compact formaat

  Zelfs wanneer de Zuiko Digital PRO-supertelefotolens is bevestigd, is de E-M1 Mark II nog compacter en lichter dan de gebruikelijk vergelijkbare 35mm camera's - en dat maakt dit model handzamer en prettiger in het gebruik.

 • Batterijduur:
  440 opnamen

  Oplaadtijd:
  2 uur

  Batterij met een lange gebruiksduur

  Zorg dat u dat ene moment niet mist. Dankzij de nieuwe Li-ion batterij kunt u met de E-M1 Mark II meer opnamen maken, terwijl de laadtijd aanzienlijk is verkort. Aan de weergave van het percentage ziet u hoe lang de batterij nog meegaat.

Robuuste constructie

Dankzij een slim systeem van afdichtingen is de E-M1 Mark II bestand tegen spatwater, stof en temperaturen tot -10°C. En dat betekent dat u onder alle omstandigheden kunt blijven fotograferen.

Uitmuntende beeldkwaliteit

De E-M1 Mark II zit boordevol geweldige technologie. Deze compacte camera is voorzien van een 20M Live MOS-sensor en de geavanceerde TruePic VIII-beeldprocessor, ontwikkeld met de befaamde Olympus-technieken. En samen met andere functies zorgen deze voor foto- en filmopnamen van cinemakwaliteit.

 • 20.4M Live MOS-sensor en 50M high-res

  Deze snelle en zuinige sensor zorgt voor rijke gradaties en een betere beeldkwaliteit, zelfs bij zeer gevoelige opnamen. Aangevuld met de anti-reflective AR-coating voor vermindering van schitteringen en ghosting op de sensor. Voor een nog hogere resolutie kunt u kiezen voor de 50M high-res opname: 8 opnamen die worden gecombineerd tot één enkele high-res foto die overeenkomt met 50M.

 • TruePic VIII-beeldprocessor

  De E-M1 Mark II is ook uitgerust met deze nieuwe beeldprocessor, die gebruikmaakt van een dubbel quad-core systeem en specifieke AF-verwerking. Samen met de 20M Live MOS-sensor, levert deze de benodigde kracht voor de ongekende autofocussnelheid en geweldige beeldkwaliteit.

 • OM-D 4K-filmopnamen

  De E-M1 Mark II is compatible met 4K (3840 x 2160) en C4K (4096 x 2160) en is daarmee ook ideaal voor filmproducties. Met een keuze uit een framerate van 30p of 24p, met een maximale bitrate van 237 Mbps, kunt u ook filmen in de digitale cinemastandaard voor 4K.

 • 5-assige beeldstabilisatie

  Het beeldstabilisatiesysteem dat helemaal opnieuw is ontworpen voor de E-M1 Mark II biedt een correctie van 6,5 sluitertijdstappen* om zo onbedoelde camerabewegingen te compenseren. Dit revolutionaire stabilisatiesysteem vormt een perfecte aanvulling op de videomogelijkheden van de E-M1 Mark II en maakt deze OM-D ideaal voor foto- en filmopnamen uit de losse hand bij wisselende lichtomstandigheden.

  *In combinatie met M.Zuiko Digital ED 12 - 100 mm F4 IS PRO.

Nog meer handige functies

 • Stille sluiter-modus

  Ruis van de sluiter en alle elektronische geluiden kunnen worden geëlimineerd zodat u in alle stilte kunt fotograferen, en dat is zeker bij natuuropnamen, zoals het fotograferen van vogels, een groot voordeel.

 • Focus-bracketing en -stacking

  Deze functie, die met name ideaal is bij macro-opnamen, maakt het mogelijk om meerdere foto's van een voorwerp te maken en ze vervolgens te combineren tot één enkel beeld met ongekende helderheid.*

 • Live Composite- en Live Bulb-modus

  Maak prachtige nachtopnamen en composities bij weinig licht met de Live Composite- en Live Bulb-modus. Hier ziet u hoe het beeld op het scherm wordt opgebouwd zodra de foto wordt genomen, en zo bepaalt u makkelijk wat de beste belichting is voor dit soort opnamen.

 • Olympus Capture

  Olympus Capture is ontwikkeld om naadloze tethered-shooting mogelijk te maken voor professionals. Uw foto's worden eenvoudig overgezet via de nieuwe USB 3.0 Type C-poort van de E-M1 Mark II naar uw pc of Mac

E-M1 Mark II en E-M1X

Lees meer over hoe de E-M1 Mark II en E-M1X u ongelimiteerde actie bieden op het hoogst mogelijke niveau. Vergelijk de functies van beide apparaten en op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina en kies de camera die het beste bij uw wensen past.

Specificaties E-M1 Mark II

 • Omd camera front
Toon meer specificaties
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

MyOLYMPUS-nieuwsbrief

Ontvang altijd het laatste nieuws en geniet nog meer van OLYMPUS.

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.