Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

FOTOGRAFEER. DEEL. INSPIREER.
  • Licht, draagbaar, makkelijk te gebruiken
  • Voor selfies: uitklapbaar touchscreen
  • Jaloersmakende beeldkwaliteit

Jouw nieuwe selfie-maker

Til je digitale verhalen en het maken van selfies naar een hoger niveau met de Olympus E-M10 Mark IV. Een foto van jezelf in de zelfportretmodus: klap het touchscreen omlaag, neem een positie in en tik om de foto te nemen. De vertraging van één seconde geeft je de tijd om in de camera te kijken, en niet naar je hand.

Magische Art-filters

Wanneer je een statement wilt maken (of, laten we eerlijk zijn, veel likes wilt krijgen op een Instagram post), draai dan de knop op ART-modus. Kies uit de 16 verschillende Art-filters, zoals bijvoorbeeld het nu aanpasbare Pop Art-filter, of het Soft Focus-filter, en geef jouw creativiteit alle ruimte. Voor de exacte look die je wilt, kun je het niveau van de beeldfilter op het touchscreen van de camera afstemmen op jouw wensen voordat je de foto maakt.

Een nostalgisch tintje

Het nieuwste Art Filter, Instant Film, voegt een subtiel maar duidelijk vintage tintje toe aan elke afbeelding. Gebruik met of zonder flitser en bereik verschillende effecten.

Creëer je beeld!

Geen enkele voorstelling of onderwerp is hetzelfde. De SCN-modi helpen je om je om je instellingen perfect af te stemmen op een breed scala aan onderwerpen. Hiermee is het lukraak van instellingen verleden tijd! Perfect voor alle onderwerpen, van landschappen tot situaties met weinig licht. Het resultaat? Perfect beelden. Altijd!

Nieuw bij SCN: Panorama

Een bergketen, het uitgestrekte strand of een verbluffend stadsbeeld: Schakel over naar de panoramamodus voor 'brede' foto's met een ongelooflijke beeldkwaliteit. Druk de ontspanknop in op de Olympus E-M10 Mark IV, net als op een smartphone, en beweeg de camera vervolgens van links naar rechts of van boven naar beneden. Dat is het!

Zelfgemaakte 4K-video's

Leg niet alleen een spannende ervaring vast maar maak een verbluffende 4k video vanuit de hand met je getalenteerde 4k digitale camera. De E-M10 Mark IV helpt je herinneringen en momenten vast te leggen met video’s in hoge resolutie. Wanneer nodig, kun je rekenen op de 5-assige beeldstabilisatie. Maak tijdens het filmen haarscherpe beelden zonder trillingen.

Shhh, stille fotomodus

Voor die momenten die je voor altijd wilt vastleggen, zonder tijdens deze momenten de aandacht te trekken: De stille fotomodus (Silent Photo modus). Het schakelt alle camerageluiden uit zodat je in alle rust en stilte kunt fotograferen.

Perfect in focus! Actie overal

Vanaf de piste tot onderweg! Scherpe foto’s in de burtsmodus van de E-M10 Mark IV zijn nu vanzelfsprekend. Dankzij een vernieuwd algoritme kan dit nieuwe compacte model eenvoudig het onderwerp vastzetten en volgen. Zelfs het opnieuw scherpstellen tussen de repeterende opnames door is een peulenschil. Met gemak legt de camera tot 6 beelden per seconde vast.

Details in een fractie van een seconde - sequentiële opnamen

Heb je je actiemoment gevonden? Leg het vast met behulp van sequentiële opnamen op de E-M10 Mark IV. De snelle autofocus zorgt ervoor dat je nooit een fractie van een seconde hoeft te missen. Je kunt maar liefst tot 15 frames per seconde opnemen met slechts één keer scherpstellen.

Verbeterde autofocus met gezichts- en oogherkenning

De nieuwe generatie gezichtsherkenning (Face Priority ) en oogherkenning-AF (Eye Priority) vindt gezichten en ogen tijdens het fotograferen en stelt ze automatisch scherp. Dus altijd perfecte portretfoto's.

Via wifi en Bluetooth

Via de ingebouwde WiFi en Bluetooth connectiviteit van je E-M10 Mark IV deel je moeiteloos al je foto’s. Zet simpelweg Bluetooth aan en verbind je camera moeiteloos met je smartphone. De ‘always-on’-functionaliteit importeert snel je foto’s, waardoor het in een handomdraai mogelijk is je mooiste foto’s in no-time te delen op social media. Gebruik hiervoor de gratis en eenvoudig te gebruiken Olympus Image Share App op je smartphone.

OI. Share App >

Fotograferen op afstand

Zowel Wi-Fi als Bluetooth bieden een manier om flexibel op afstand te fotograferen. Bij Wi-Fi gebruik je Live View Remote Control. Of gebruik de batterijbesparende Bluetooth- camera-afstandsbediening beter bekend als Wireless Release Control

OI. Share App >

Instructielessen

Benieuwd maar nog wat ervaringen? Je treft een groot aantal handige tutorials in de OI.Share-app aan waarin de ins en outs van de E-M10Mark IV worden uitgelegd. Bekijk ze en leer navigeren door nieuwe of onbekende functies. En voordat je er erg in hebt , maak je al geweldige foto's.

OI. Share App >
Dit is mogelijk ook interessant voor u