Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • iF Design Award 2018 winnaar

  De iF Design Award is van de prestigieuste en grootste designwedstrijden wereldwijd. Since 1953 zien ontwerpers, fabrikanten en gebruikers de iF-award als een bewijs van goed ontwerp. De OM-D E-M10 III heeft de 2018 award gewonnen op basis van de volgende criteria: innovatie en afwerking, functionaliteit, esthetiek, verantwoordelijkheid, positionering.

  Lees verder

 • Red Dot Award: Product Design 2018 winnaar

  De internationale "Red Dot Award: Product Design" -wedstrijd beschikt over een deskundige jury om de beste producten van het jaar uit te kiezen. Het kwaliteitspredicaat wordt alleen toegekend aan een product dat uitblinkt in design en zich daarin onderscheidt van vergelijkbare producten in de markt.

  Lees verder

 • Instapniveau ILC van het jaar 2017

  Ondanks dat het erg klein en licht is, biedt de E-M10 III royale handmatige bedieningsmogelijkheden en een toegankelijke gebruikersinterface die nog steeds veel aanpassingsmogelijkheden biedt - ideaal voor een fotograaf die net begint, die een camera wil die hem meer ruimte biedt om te leren.

  Lees verder

 • DPReview Reader's Choice 2017: Beste instapniveau ILC

  Ondanks het feit dat het toch echt klein is, biedt het u volledige handmatige bediening, vergaande aangepaste opties en een geweldige set aan functies. En ook al is dit een instapcamera, de camera beschikt over 5-assige in-body beeldstabilisatie, een hoogwaardig elektronische zoeker en 4k-video, en is hierdoor een van de meest veelzijdige modellen in zijn klasse

  Lees verder

 • Best Intermediate Mirrorless

  "De Olympus E-M10 III biedt u een uiterst comfortabel ergonomisch design, solide kwaliteit van de constructie en een uitstekende beeldkwaliteit voor de prijs." "Als u op zoek bent naar een betaalbare camera waarmee u prachtige foto's kunt maken, steeds beter mee leert fotograferen, dan is de Olympus E-M10 III de juiste keuze! "

  Lees verder