Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E-M1: Het hele pakket. Verpakt in een perfect formaat.

De nieuwe E-M1 geeft u meer vrijheid om de opnamen te maken die u wilt, met de optimale beeldkwaliteit waar u op rekent. De nieuwe E-M1 is de meest geavanceerde compacte systeemcamera die ooit is gemaakt. Hij is vervaardigd volgens de Micro Four Thirds-norm en wordt geleverd met geavanceerde technologieën, zoals de verbeterde Live MOS sensor en de TruePic VII beeldprocessor, DUAL FAST autofocus (een wereldpremière!) en uitgebreide mogelijkheden voor WiFi-besturing via uw smartphone. Alles in deze camera staat garant voor buitengewone beeldkwaliteit en prestaties, waarmee de OM-D-serie op een heel nieuw niveau komt te staan. Deze superioriteit gaat hand in hand met een behuizingsontwerp van perfecte afmetingen met een draagbaar gewicht. Alles bij elkaar overtreft hij D-SLR camera’s zowel qua formaat als qua beeldkwaliteit.

De compacte systeemcamera met ’s werelds meest geavanceerde objectievensysteem.

Met keus uit 65 verschillende objectieven heeft u met de E-M1 alle lenzen tot uw beschikking die u ooit nodig zou kunnen hebben. Deze verbluffende veelzijdigheid is te danken aan de uitgebreide compatibiliteit van deze next-generation OM-D, die behalve alle Micro Four Thirds-objectieven nu ook alle Four Thirds-lenzen omvat*. Maar het is niet alleen het aantal lenzen dat zo indrukwekkend is. Dankzij het DUAL FAST autofocussysteem, dat Phase Detection AF aanvult met Contrast AF voor extreem snelle beeldvastlegging van ongelooflijke kwaliteit, is de E-M1 in staat om het beste uit ieder objectief te halen. *Voor het gebruik van Four Third-lenzen is de MMF-3 adapter vereist.

De nieuwe E-M1 zit boordevol doordachte technologie waar u van op aan kunt.

We hebben de eersteklas technologieën van de OM-D nog verder geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de nieuwe E-M1 uitzonderlijk betrouwbaar is - voor prestaties en beeldkwaliteit waar u altijd van op aan kunt. De beeldkwaliteit is een stapje verbeterd - voor de levendige resultaten die u verwacht. De WiFi-mogelijkheden zijn verder uitgebreid, zodat u nu via uw smartphone meer creatieve controle heeft dan ooit tevoren. We hebben de precisie van een van de snelste autofocussystemen op de markt aangescherpt en ’s werelds meest geavanceerde 5-assige beeldstabilisatie nog intelligenter gemaakt - zodat elke foto en elk filmpje dat u schiet zo scherp mogelijk is. En de elektronische zoeker biedt een groter beeld en meer creatieve opties - voor meer nauwkeurigheid bij alles wat u vastlegt.

Gemiddelde D-SLR camera's
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
70
Er zijn Micro Four Thirds en Four Thirds objectieven beschikbaar
Camera Olympus OM-D E-M1

 •  
  PERFECT FORMAAT De high-end systeemcamera met het perfecte formaat
 •  
  VEELZIJDIGHEID ’s Werelds meest geavanceerde objectievensysteem
 •  
  TECHNOLOGIE Ontworpen om D-SLR camera’s te overtreffen

Firmware-update voor uw E-M1

Deze drie nieuwe opnamefuncties maken dat u nog professioneler met uw OM-D aan de slag kunt.

 • Focus Stacking:
  perfecte macro-opnamen

  Maak één foto van acht beelden, elk met een ander scherpstelpunt, die worden samengevoegd tot één foto die op alle dieptes even scherp is.**

 • Silent Shutter:
  discrete opnamen

  Ruis van de sluiter en alle elektronische geluiden kunnen nu worden geëlimineerd zodat u in alle stilte kunt fotograferen, en dat is zeker bij natuuropnamen een groot voordeel.

 • Advanced Movie:
  flexibele filmopnamen

  De variabele framerates van 30, 25 en 24 beelden per seconde zorgen samen met de digitale beeldstabilisatie voor filmopnamen voor prachtige opnamen van bewegende voorwerpen.

*  Firmware-update is beschikbaar vanaf eind november 2015.
** Alleen compatibel met de M.ZUIKO DIGITAL ED 40–150mm 1:2.8 PRO,
   M.ZUIKO DIGITAL ED 12–40mm 1:2.8 PRO en M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro.

Eén en al voortreffelijkheid qua ontwerp, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1

Niet te groot, niet te klein - gewoonweg perfect: dankzij zijn ideale formaat ligt de E-M1 natuurlijk in de hand.

Sluit een optionele microfoon op deze speciale aansluiting aan om de helderheid van het stereogeluid bij uw films te vergroten.

De ergonomische handgreep volgt de contouren van uw hand en zorgt voor een comfortabele en stabiele grip.

Door de schakelaar om te zetten schakelt u snel om tussen diafragmaopening en sluitersnelheid naar witbalans en ISO-instellingen.

Het kantelbare 3-inch LCD-display laat alles wat u opneemt comfortabel zien - zelfs vanuit een zeer hoog of zeer laag perspectief.

Elk detail is ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid - tot en met de extra grote knoppen voor meer comfort en betrouwbaarheid.

De ingebouwde elektronische zoeker biedt een 1,3x groter beeld dan de gemiddelde D-SLR en wordt automatisch ingeschakeld zodra u uw oog ervoor houdt.

Deze snelknoppen geven u directe toegang tot de HDR- en AF-functies - of zet de schakelaar om voor repeterende opnamen en belichtingsmodus.

Schakel snel naar de gewenste stand met de Keuzeknop en druk vervolgens op de knop Lock in het midden om deze stand te vergrendelen.

U kunt deze en diverse andere programmeerbare knoppen aanpassen, zodat u altijd direct toegang heeft tot de functies die u het meest gebruikt.

 

...en de gebruikers zijn het daar mee eens

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Voor mij is het belangrijk dat een camera klein en onopvallend is. De ingebouwde grip is erg handig en zorgt voor gemakkelijk gebruik zonder camerariem.

Thomas Leuthard

Steve Huff

Beste cameravrienden, de nieuwe Olympus is aangekomen en neem van mij zonder twijfel aan dat dit de beste Micro 4/3 camera ooit gemaakt is (...).

Thomas Leuthard

Mirrorlessons

De E-M1 is in de eerste plaats ontworpen voor professionals en dat voel je direct zodra je de camera in handen hebt.

Kenmerken van de E-M1 waar u verliefd op zult worden.

DUAL FAST AF. Sneller en nauwkeuriger scherpstellen.

Lees meer

Geavanceerde elektronische zoeker. Nu met 1,3x groter beeld dan de gemiddelde D-SLR.

Lees meer

Uniek voor de OM-D: 5-assige beeldstabilisator voor al uw foto’s en films.

Lees meer

Stof- en spatwaterdicht, vorstbestendig: de E-M1 kan met u mee, waar u ook heen gaat.

Lees meer

Volledige controle over diafragma, sluitersnelheid en Live Bulb via uw smartphone.

Lees meer

Van toepassing op rotatie om verticale en horizontale as, verticale en horizontale verschuiving en rollende camera.

 

Vorstbestendig tot -10 °C

De E-M1 blijft betrouwbaar onder de meest extreme omstandigheden, zelfs bij temperaturen onder nul.

Scherptediepte instellen

Nu heeft u via uw smartphone volledige controle over het diafragma, bijvoorbeeld om effecten met een vage achtergrond te verkrijgen.

Lange belichtingstijden op afstand

Schilder met licht – direct vanaf uw smartphone, zonder kans op trillingen door het aanraken van uw E-M1.

Het beeldmateriaal is alleen bedoeld ter illustratie.

Andere functies van de E-M1

2x2 bediening

Stel het diafragma en de belichtingstijd met de twee draaischakelaars in, zet de schakelaar om en pas op precies dezelfde manier de ISO en de witbalans aan. Alles in een fractie van een seconde.

Repeterende opnamen met tijdsintervallen

Maak fantastische time-lapse-opnamen waarbij de tijd sneller lijkt te gaan met behulp van de gebruiksvriendelijke interval- en time-lapse-filmfuncties van de E-M1.

Creatieve filters en Photo Story

Geef een artistiek tintje aan uw foto’s: speel met diverse effecten door een van de 12 creatieve filters toe te passen of vertel een verhaal door meerdere opnamen als een collage in één kader te combineren.

Digitale verschuiving

Met een simpele draai aan de knop kunt ervoor zorgen dat gebouwen perfect recht blijven op de uiteindelijke foto, en dat maakt nabewerking overbodig.

Live Composite

Gebruik de Live Composite-functie om meerdere opnamen met een lange belichting te combineren tot één adembenemende foto. De intelligente Live Composite-functie van de E-M1 maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde helderheidscontroletechnologie voor fotografie met meerdere opnamen. Bekijk het resultaat nog voor u de daadwerkelijke opname maakt en bepaal zo de juiste belichting en interval voor een nog grotere creativiteit.

Tethered-opnamken en OLYMPUS Capture*

Sluit uw E-M1 aan op uw computer en profiteer met de OLYMPUS Capture-software van een professionele workflow waarbij u direct op uw pc of Mac edits kunt maken om de foto precies zo aan te passen als u wilt.

Snelle continue autofocus

Met de razendsnelle C-AF-functie (continue autofocus) maakt u tot 9 foto's per seconde, en zijn bewegende voorwerpen sneller dan ooit.

OI.Share-software*

Met de nieuwste OI.Share-software maakt u filmopnamen in Live View met behulp van uw smartphone – en dat zorgt voor extra flexibiliteit, ongeacht uw stijl van fotograferen.**

*Deze functies, en een aantal andere functies, maken deel uit van de nieuwste firmware-update die u kunt downloaden via www.olympus-europe.com/firmware.
**De getoonde afbeelding dient uitsluitend ter illustratie.

Een speciale camera verdient een speciale behandeling

UW EIGEN HOTLINE

Bel uw persoonlijke E-M1-expert

REPARATIE MET VOORRANG

Laat uw product supersnel terugbezorgen

PERSOONLIJKE OPHAALSERVICE

De handigste manier om uw E-M1 te vervoeren

6 MAANDEN EXTRA GARANTIE

Wij zijn absoluut overtuigd van de lange levensduur van onze producten

Meld u aan bij Service Plus en profiteer van speciale voordelen en gratis extra garantie.
Lees verder


* Olympus ServicePlus is alleen in bepaalde landen beschikbaar.
Alle lenzen en accessoires die u zich maar kunt wensen.

Geef uw creatieve ideeën vorm met een van de vele geweldige ZUIKO-lenzen en hoogwaardige accessoires van OLYMPUS. Ze bieden u de veelzijdigheid om uw fotografie naar een hoger plan te tillen.

Uitstekende lenzen.

Van macro tot groothoek tot telefoto – OLYMPUS heeft een lens voor elke creatieve visie.

Talloze extra's.

Maak nog mooiere foto's en filmopnamen en haal nog meer uit uw OM-D met de vele extra's voor elke stijl.

 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   
Dit is misschien ook interessant voor u