Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Kies uw OM-D

Ongeacht uw niveau van fotografie, onze OM-D-reeks biedt 's-werelds meest mobiele camerasysteem met een toonaangevende beeldstabilisatie. Het beschikt over alle geavanceerde fotografeerfuncties die pros eisen en waar beginners dol op zijn, verpakt in een opmerkelijk lichtgewicht, compact ontwerp. Vind de OM-D die bij u past.

Voor professionele fotografen

Ultieme OM-D-camera's die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van fotografie. Uitgerust met de technologische snufjes, zoals de Dual Fast Autofocus met 121 punten voor nauwkeurige, scherpe beelden - terwijl 60 frames per seconde altijd het juiste moment vastleggen.

Voor liefhebbers

Hoogwaardige OM-D-camera's compact vormgegeven en licht van gewicht, precies wat u nodig heeft, om iedere visie werkelijkheid te laten worden. Hoge snelheidssensor en beeldprocessor. Ingebouwde beeldstabilisatie. Zeer gewaardeerde weerbestendige behuizing. Om er een paar op te noemen.

Voor geïnspireerde nieuwkomers

Elke keer weer genieten van het maken van uitzonderlijke beelden en videos? Met de geweldige OM-D camera ligt dit binnen uw bereik. Makkelijk in het gebruik, hoge beeldkwaliteit en waanzinnig mooie fotos en video's die het delen met anderen waard zijn.

Welke OM-D past bij u?

"Met een uitgebreid aanbod aan OM-D-camera's vindt u ongetwijfeld de perfecte match die aansluit bij uw fotografiewensen en -stijl. "

Productzoeker
 • OM-D E-M1 Mark II

  Gepassioneerde Professional

  Met als uitgangspunt de professionele fotograaf, is de E-M1 Mark II ontworpen als een volledig uitgerust camerasysteem die de lat voor snelheid, prestaties en fotograferen naar een nog hoger niveau brengt

 • NEW

  OM-D E-M1 Mark III

  Voor Pro-niveau geïnteresseerden

  Flexibel fotograferen opnieuw gedefinieerd, de E-M1 Mark III heeft met het compacte en lichtgewicht ontwerp en de Pro-niveau functies alles wat nodig is om handmatige fotografie een stapje verder te brengen.

 • OM-D E-M1X

  Serieuze Professional

  Een uiterst betrouwbaar camerasysteem, de E-M1X is compleet uitgerust voor high-tech resultaten die professionele fotografen zich wensen, en daarbij ook nog eens makkelijk in het gebruik.

  • Naar E-M1X
 • OM-D E-M5 Mark II

  Voor fotoliefhebbers.

  De bekroonde EM5 Mark II is een ware revolutie met de krachtige 5-assige beeldstabilisatie - resultaat: prachtige opnamen bij weinig licht en verbluffende films.

 • NEW

  OM-D E-M5 Mark III

  Voor avontuurlijke liefhebbers.

  Met de compacte, lichtgewicht E-M5 Mark III laat u grotere en zwaardere apparatuur achter zich, terwijl u wel alles krijgt wat u nodig heeft om uw fotografie naar een hoger niveau te brengen.

 • OM-D E-M10 Mark II

  Stijlvolle Upgrader

  Uitzonderlijk licht in gewicht, beschikt de E-M10 Mark II over de krachtige 5-assige beeldstabilisatie voor uitmuntend heldere en scherpe beelden, terwijl als eerbetoon het klassieke camera-ontwerp wordt behouden.

 • OM-D E-M10 Mark III

  Ontspannen Explorer

  Klaar voor actie en staat bol aan functies. De OM-D E-M10 Mark III geeft een nieuwe invulling aan de prestaties van de compact camera. U bent gereed voor het volgende avontuur.

Waarom OM-D?

Lees meer over alle details die de OM-D camera die u in staatstellen om nog meer te genieten van uw fotografie.

 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
 • storelocator Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.