Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Kies uw OM of OM-D

Ongeacht uw fotografieniveau biedt onze OM- en OM-D-serie het meest mobiele camerasysteem ter wereld met de beste beeldstabilisatie in zijn klasse. De camera heeft alle geavanceerde opnamefuncties die professionals eisen en die beginners graag gebruiken in een indrukwekkend lichtgewicht, compact ontwerp. Vind de juiste camera voor u:

Voor professionele fotografen

Ultieme OM- en OM-D-camera's die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van fotografie. Volgestopt met de hoogste technologie, zoals tot 1053-punts cross-type autofocus voor nauwkeurige, scherpe beelden - terwijl tot 120 beelden per seconde altijd het juiste moment vastleggen.

Voor liefhebbers

Hoogwaardige OM- en OM-D-camera's met het lichte gewicht en compacte ontwerp dat u nodig hebt om elke creatieve visie werkelijkheid te laten worden. Zeer snelle sensor en beeldprocessor. In-body beeldstabilisatie. Hooggeprezen weerbestendige behuizing. Om er maar een paar te noemen.

Voor geïnspireerde nieuwkomers

Verbazingwekkende OM- en OM-D-camera's die het maken van uitstekende foto's en films steeds weer tot een plezierige ervaring maken. Voor gebruiksgemak, voor hoge beeldkwaliteit - voor geweldige foto's en video's die het waard zijn om te delen.

Welke OM of OM-D past bij u?

Met een hele reeks OM- en OM-D-camera's vindt u ongetwijfeld de camera die perfect bij uw fotografiewensen en -stijl past.

 • NEW

  OM-1

  Do the impossible. OM is (re)born.

  Alles wat u van een vlaggenschipcamera verwacht. Compact, lichtgewicht, weerbestendig en boordevol geavanceerde functies om uw creativiteit te vergroten.

  • Ga naar OM-1
 • OM-D E-M1 Mark III

  Voor Pro-niveau geïnteresseerden

  Flexibel fotograferen opnieuw gedefinieerd, de E-M1 Mark III heeft met het compacte en lichtgewicht ontwerp en de Pro-niveau functies alles wat nodig is om handmatige fotografie een stapje verder te brengen.

 • OM-D E-M1X

  Serieuze Professionals

  Een uiterst betrouwbaar camerasysteem, de E-M1X is compleet uitgerust voor high-tech resultaten die professionele fotografen zich wensen, en daarbij is het ook nog eens makkelijk in het gebruik.

  • Naar E-M1X
 • OM-D E-M5 Mark III

  Voor avontuurlijke liefhebbers.

  Met de compacte, lichtgewicht E-M5 Mark III laat u grotere en zwaardere apparatuur achter zich, terwijl u wel alles krijgt wat u nodig heeft om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

 • OM-D E-M10 Mark III S

  Voor reisbloggers

  De lichtgewicht E-M10 Mark III S is de ideale reisgenoot; maak kwalitatief hoogwaardige foto's met behulp van de uiterst nauwkeurige 5-assige IS en het kantelbare LCD-scherm, en deel deze via wifi.

 • OM-D E-M10 Mark IV

  Voor Selfie-liefhebbers

  Met het speciale Selfie-Screen en eenvoudige aansluiting, maakt de compacte E-M10 Mark IV het nemen en delen van hoge-resolutie en haarscherpe beelden tot een waar genot.

 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
 • storelocator Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.