Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: de compacte oplossing voor vergrotingen op elke plek
 • Hoogwaardige 6x vergroting
 • Chic en compact ontwerp dat in elke jaszak past
 • Waterdicht, beslaat niet en is bestand tegen vuil

Monocular i

 • Theater

  Het chique wit met beige model is ideaal om mee te nemen naar theater, cabaret of shows en levert uitzonderlijke prestaties op basis van 6x vergroting. U zult genieten van een snelle en gemakkelijk bediening dankzij de glijdende scherpstelling die ervoor zorgt dat u snel kunt focussen.

 • Museum

  Door de zeer compacte afmetingen van slechts 87x38x25mm (LxBxH) neem u deze verrekijker gemakkelijk mee, zelfs in kleine handtassen en jaszakken. Met een gewicht van slechts 70 g, en klaar voor gebruik in een mum van tijd wordt dit product uw perfecte metgezel die u de vrijheid geeft musea te verkennen zonder te hoeven rondlopen met zware accessoires.

 • Concert

  Kristalheldere weergave is gegarandeerd in alle situaties door middel van het hoogwaardige lens systeem met een 16mm diameter. De body is gevuld met stikstofgas om beslaan te voorkomen - dat betekent dat Monoculair i-gebruikers al zullen genieten van een perfect uitzicht in de concertzaal lang voor alle anderen zonder dit waardevolle voordeel. Dankzij het feit dat de verrekijker waterdicht is zult u er profijt van hebben zelfs tijdens regenachtige openlucht concerten.

 • Universiteit

  Met dit nieuwe product zult u zich niet langer zorgen maken waar u plaats neemt op de universiteit, tijdens lezingen in de aula of bij grote presentaties en seminars. De 6x vergroting zal u helpen bij het lezen en vastleggen van elk detail, zelfs op grote afstand.

Met de nieuwe Monoculair i is het aanbod van OM Digital Solutions recreatieve verrekijkers vergroot met één oog. Deze nieuwe verrekijker zorgt voor 2-dimensionale beelden en is vooral onovertroffen in zijn omvang, terwijl hetzelfde niveau van vergroting en duidelijkheid als bij een gewone verrekijker wordt gegarandeerd. De afmetingen van de nieuwe Monocular i maken hem bijzonder. Volume en gewicht zijn ongeveer de helft van die van een normale verrekijker. Of u hem nu gebruikt in de opera, het theater, bij een kunsttentoonstelling of tijdens een seminar. Dit stijlvolle model is de ideale oplossing voor gebruikers die het gemak willen van 6x vergroting, zonder een grote en zware verrekijker te hoeven meedragen.

Lees verder