Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Deel je passie

OLYMPUS PEN E-PL8
 •    
Design om van te houden

Onweerstaanbaar

Op zoek naar inspiratie? Maak van de nieuwe OLYMPUS
PEN E-PL8 jouw persoonlijke muze. Deze digitale camera, in een stijlvolle bruintint en andere chique kleuren, heeft iets onweerstaanbaars. Het moderne design combineert een groot gebruiksgemak en klassieke lijnen met leren accenten en contrasterend metaal dat ervoor zorgt dat de E-PL8 net zo straalt als jijzelf. De bijpassende camerariemen uit ons aanbod modeaccessoires maken deze professionele camera tot een item waar niet alleen jij maar ook anderen weg van zullen zijn.

Design om van te houden

Laat jezelf zien

Laat jezelf zien

We houden allemaal van selfies! Maar iedereen die wel eens een mooie selfie heeft proberen te maken, weet dat een selfie eigenlijk een kunstvorm op zich is en dat het niet eenvoudig is om tot een perfect resultaat te komen. Met de nieuwe OLYMPUS PEN E-PL8 ziet je zelfportret er direct goed uit wanneer je op de ontspanner drukt. Zodra je het touchscreen neerklapt, schakelt de spiegelloze camera automatisch over op de selfie-modus. Dag stralende schoonheid!

Zelfs een foto maken van je hele outfit is nu makkelijker dan ooit. Wanneer deze compacte systeemcamera is verbonden met een smartphone is hij de geweldige en aantrekkelijke fotografische assistent waar PEN-liefhebbers al jaren van dromen.

Selfie-upgrade

Volg je passie

Zacht licht dat een mooie compositie iets extra's geeft, een simpele beker koffie verheven tot kunstwerk, en prachtige gerechten die zo mooi zijn dat je ze met andere PEN-fotografen – en eigenlijk de rest van de wereld – wilt delen. Met de OLYMPUS PEN E-PL8 volg je gewoon je passie en leg je magische momenten prachtig vast. Verschillende PEN-voorbeelden laten je zien hoe. Gebruik de filters om je creativiteit te prikkelen en geef je opnamen een heel eigen sfeer. Doordat je het effect van de filters direct op het scherm kunt bekijken, is het makkelijker dan ooit om meteen de juiste te kiezen.

Selfie-upgrade

Vergroot je creativiteit

Vergroot je creativiteit

GAAT JE HART SNELLER KLOPPEN VAN MODE EN LIFESTYLE?

Raak geïnspireerd en begin uw eigen creatieve reis met PEN.

Of u nu uw sociale mediaprofiel wilt versterken, uw fotografievaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over ons systeem - wij hebben de juiste inhoud voor u.

Bekijk  
Kom in beweging

Kom in beweging

Soms zegt een simpele foto meer dan duizend woorden. En soms zegt een korte video meer dan duizend foto's. Er zijn altijd momenten of gebeurtenissen die een beetje beweging nodig hebben om tot leven te komen. Dankzij de handige movieclip-functie kun je filmen in HD, kun je meerdere korte filmpjes combineren, muziek toevoegen en het resultaat delen via je smartphone.

Deel wat je wilt

Deel wat je wilt

Bijzondere momenten worden nog mooier als je ze met anderen kunt delen. Dat is ook de reden waarom deze OLYMPUS PEN-camera wordt geleverd een ingebouwde wifi-functie en de OLYMPUS Image Share-app waarmee je je opnamen met vrienden en volgers kunt delen waar en wanneer het jou uitkomt. De kwalitatief geweldige foto's tillen je Facebook-profiel en Instagram-account naar een hoger niveau.

Dit is mogelijk ook interessant voor u
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.