Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

SYSTEEM INTEGRATIE

Voor u op maat gemaakt

Volledig geïntegreerd met uw systeem

Of u nu bij een groot internationaal advocatenkantoor werkt, bij een middelgrote organisatie of als zelfstandige; met Olympus profiteert u altijd van de mogelijkheden van digitaal dicteren. De Olympus Professional Dictation Systems worden exclusief verkocht via een netwerk van geautoriseerde specialisten. Olympus vertrouwt volledig op de expertise van deze zorgvuldig geselecteerde specialisten die u perfect kunnen helpen bij het maken van een keuze uit het brede aanbod. Doe direct uw voordeel met een van de vele softwaremodules of ga naar een geautoriseerde Olympus partner voor een maatwerkoplossing die naadloos in uw bestaande systeem kan worden ingepast.

Alles-in-één oplossing

Om de kosten overzichtelijk en beheersbaar te houden, biedt Olympus alle functionaliteit die u nodig hebt via één licentie. Er zijn geen verborgen kosten en u ontvangt ook geen frustrerende meldingen die u vertellen dat u een upgrade dient aan te schaffen.

Centraal beheer

Bij uw werk is het van cruciaal belang dat deadlines worden gehaald. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de beheermogelijkheden. De Olympus DSS Player Pro-software brengt alle dicteertaken overzichtelijk in beeld en stuurt automatisch meldingen over nieuwe taken met informatie over de eventuele urgentie en prioriteit.

Overal toegankelijk

Olympus biedt ondersteuning voor servergebaseerde computeromgevingen (Citrix, Windows Terminal Server, Linux Thin Clients), zodat medewerkers toegang hebben tot de bestanden vanaf elke computer in het netwerk. We hebben een speciaal ICA/RDP-kanaal ontwikkeld voor de overdracht van audiobestanden. Hierbij wordt ook een realtime overdracht ondersteund van microfoon- en voetschakelaarfuncties.

Complete ondersteuning

Omdat niet twee organisaties hetzelfde zijn, kunnen Olympus en de geautoriseerde partners van Olympus u helpen bij het ontwerp, de integratie en de ondersteuning van elke denkbare oplossing. Ook kunnen we onze beheersoftware precies aanpassen aan uw wensen.