Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

BETROUWBAARHEID

Bescherming van uw succes

Betrouwbaarheid in uw handen ...

Olympus heeft een geweldige reputatie als toonaangevend leverancier van digitale dicteeroplossingen voor uiteenlopende platforms, en dat betekent dat u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst kunt profiteren van een uiterst efficiënte workflow.

Geïntegreerde oplossingen

Vandaag de dag is het heel belangrijk dat u de informatie op een netwerk op elk gewenst moment kunt benaderen. Bij traditionele opnametechnologieën was dat onmogelijk. Maar bij de Olympus Professional Dictation Systems is dat geen enkel probleem. Deze bieden geïntegreerde oplossingen die ideaal zijn voor het opnemen van aantekeningen, presentaties etc.

Eén stap vooruit

De Olympus Professional Dictation Systems zijn daarnaast buitengewoon flexibel doordat ze kunnen worden gebruikt met krachtige accessoires zoals de barcodescanner van Olympus waarmee spraakgegevens eenvoudig kunnen worden opgenomen in bestaande informatiebeheersystemen. Bovendien denkt Olympus voortdurend één stap vooruit met de ontwikkeling van interfaces die ervoor zorgen dat gebruikers ook kunnen profiteren van toekomstige innovaties.

Optimale werking

Het echte voordeel van de Professional Dictation Systems is misschien wel dat ze het leven van mensen achter de schermen verbeteren. De crossplatformsoftware werkt probleemloos op alle netwerkarchitecturen. En doordat de bestanden centraal worden opgeslagen en beheerd, kan uw IT-afdeling ervoor zorgen dat alles optimaal functioneert. Functies als deze helpen managers om de kosten van overhead laag te houden en zorgen daarnaast voor een lach op het gezicht van uw netwerkbeheerders!

Stabiel platform voor de toekomst

De Professional Dictation Systems voorzien in een stabiel platform dat helemaal is berekend op de eisen van deze tijd. En omdat Olympus altijd vooruit kijkt, is bij deze dicteersystemen volop rekening gehouden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen en werkt de technologie met alle toonaangevende platforms.