Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

PROFESSIONELE BEHOEFTEN

Het geluid van het succes

Inzicht in uw professionele behoeften

Uw succes klonk nog nooit zo goed. Gedachten komen tot leven en zorgen voor een geweldige kennisoverdracht wanneer ze worden uitgesproken. Een heldere en betrouwbare communicatie is de basis van zakelijk succes.

Olympus – een marktleider

Olympus behoort al jaren tot de marktleiders op het gebied van geïntegreerde audio-oplossingen voor zakelijk gebruik.Olympus beschikt over ruime kennis en ervaring en weet als geen ander waar bedrijven behoefte aan hebben. Klanten in sectoren zoals de overheid, de gezondheidszorg en de advocatuur vertrouwen op Olympus vanwege de betrouwbaarheid en hightech precisie.Nadat het bedrijf naam had gemaakt met innovatieve, op maat gesneden oplossingen, kwam Olympus met de perfecte 360°-oplossing: Professional Dictation Systems.

Onze doelstelling

Onze high-end producten zijn natuurlijk geweldig, maar we vergeten nooit dat het uiteindelijk draait om u en uw bedrijf. Er is een nieuwe tijd aangebroken voor dicteersystemen. Bij de Olympus Professional Dictation Systems gaat het om veel meer dan alleen de hardware.Deze systemen helpen u bij het verbeteren van workflows zodat u al uw briljante gedachten en ingevingen eenvoudig met iedereen kunt delen.

Wat we bieden

Als gerenommeerd internationaal bedrijf dat o.a. actief is in alle Europese landen, weet Olympus precies waar u behoefte aan hebt. Alle componenten van de Professional Dictation Systems zijn dan ook ontworpen om tegemoet te komen aan al uw eisen op dicteergebied; en dat vertaalt zich in een geweldige kwaliteit.De geweldige dicteerapparatuur van Olympus is volledig geïntegreerd met robuuste crossplatformoplossingen zodat u uw bestaande netwerk kunt gebruiken om uw audiobestanden te delen met anderen zodat deze snel kunnen worden uitgewerkt.

Praat met de experts

Bij Olympus is het hele proces in veilige handen; vanaf de eerste gedachte tot het gesproken woord en het proces waarbij uw opnamen worden vastgelegd. De Olympus Professional Dictation Systems worden exclusief verkocht via een netwerk van geautoriseerde specialisten. Olympus vertrouwt volledig op de expertise van deze zorgvuldig geselecteerde specialisten die u perfect kunnen helpen bij het maken van een keuze uit het brede aanbod. De beste mensen voor de beste oplossingen.