Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MEER DAN 40 JAAR INNOVATIE

Onze trotse erfenis

Meer dan 40 jaar innovatie

1969: de eerste microcassetterecorder ter wereld

Als toonaangevend fabrikant van ongeëvenaarde dicteer- en transcriptieoplossingen heeft Olympus alle reden om trots te zijn. Het begon allemaal met de introductie van de eerste microcassetterecorder ter wereld in 1969. De compacte en gebruiksvriendelijke Zuiko Pearlcorder bleek een uitkomst voor artsen, advocaten, journalisten en tal van andere professionals. Al snel groeide deze recorder uit tot dé standaard voor iedereen die een recorder nodig had voor het vastleggen en uitwerken van spraakopnamen, het verwerken van interviews en het opnemen van vergaderingen.

1997: de eerste professionele digitale recorder

Na de revolutionaire microcassette kwam Olympus in 1997 met de eerste digitale recorder. Net als de Pearlcorders zijn de digitale dicteersystemen van Olympus onderscheiden met diverse prijzen vanwege de perfecte combinatie van een uitstekende functionaliteit en fraaie vormgeving. Bovendien maken de geweldige softwareoplossingen deze recorders tot de beste dicteersystemen van dit moment. Of u nu een eenvoudige recorder zoekt of een professioneel model met een uitgebreide functionaliteit, bij Olympus bent u aan het juiste adres. Met Olympus klonk uw succes nog nooit zo goed.

2008: Goede beveiliging voor een gerust gevoel

Zakelijke gebruikers bespreken vaak zaken die vertrouwelijk zijn – en zeker niet bedoeld voor andermans oren. Dat is ook de reden waarom de DS-5000 is uitgerust met een aantal beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat de bestanden niet zomaar door iedereen kunnen worden gekopieerd of afgespeeld.

De spraakbestanden kunnen bijvoorbeeld worden gecodeerd en gedecodeerd. En de gebruikers kunnen het apparaat ook beveiligen met een wachtwoord. Het speciale DS-5000iD-model biedt zelfs een beveiligingsfunctie op basis van biometrische gegevens, zodat u zeker bent van de best denkbare beveiliging.