Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

SNELLE, VEILIGE OPLOSSINGEN

Professionele oplossingen waarop u kunt vertrouwen

Een gerust gevoel.

In de 21ste eeuw is het belangrijk dat u uw investering op meerdere niveaus beschermt. Een waterdichte beveiliging is cruciaal, zeker als u te maken hebt met de strenge eisen van uw zakenpartners. Dat is ook de reden waarom de Professional Dictation Systems talrijke functies bevatten die u, en uw zakenpartners, een gerust gevoel geven.


Buitengewoon betrouwbaar

Olympus is er trots op dat alle oplossingen die het bedrijf maakt buitengewoon betrouwbaar zijn. Dat geldt zeker ook voor de Professional Dictation Systems.

Nieuwste industriestandaard

Doordat Olympus één van de architecten is geweest van de industriestandaard DSS-technologie, zorgt de geluidskwaliteit van de professionele digitale DSS Pro-recorders voor kristalheldere geluidsbestanden die eenvoudig kunnen worden uitgewerkt, zelfs met spraakherkenning. Daarnaast kunt u de opnamen opslaan zonder enig kwaliteitsverlies zodat u ze ook in de toekomst nog prima kunt gebruiken. Tegelijkertijd neemt de druk op uw IT-infrastructuur af en beschikt u over een hele veilige oplossing.

Gegevensbeveiliging

Voor veel professionals zijn spraakgegevens heel vertrouwelijk. En deze vertrouwelijkheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Om te beginnen kan het systeem naadloos worden geïntegreerd in de beveiligingsarchitectuur van uw netwerk. Vervolgens kan de audio die op uw centrale netwerk is opgeslagen eenvoudig worden beveiligd met unieke gebruikers-ID's. En de knoppen op de apparatuur maken het vrijwel onmogelijk om per ongeluk een opname te wissen. De recorders en software van de Professional Dictation Systems beschikken daarnaast over hightech voorzieningen zoals vergrendelingmechanismen, wachtwoordbeveiliging en de mogelijkheid om geluidbestanden te coderen. Tot slot zorgt de speciale functie met biometrische vingerafdruk ervoor dat alleen u toegang hebt tot de waardevolle informatie op uw recorder.