Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Alles wat u nodig heeft van dicteren tot transcriptie

Voordeel 1: Geniet van het gemak

Bent u op zoek naar een dicteerapparaat dat net zo gemakkelijk werkt als uw analoge apparaat, maar wel alle voordelen biedt van digitale technologie? Kijk dan eens naar de digitale DS-2500 voicerecorder, die werkt met dezelfde vier knoppen: Opnemen, Terugspoelen, Doorspoelen en Stoppen. Dankzij de geweldige ergonomische eigenschappen werkt dit apparaat bijzonder prettig, zelfs gedurende een langere periode. Vertrouw op de ongeëvenaarde kwaliteit van Olympus: net als alle professionele dicteeroplossingen beschikt dit apparaat over een zeer solide metalen behuizing. Het is een lichte en gebruiksvriendelijke recorder die u eenvoudig overal mee naartoe neemt, en die bovendien wordt gekenmerkt door een fraai design in een aantrekkelijke zilverkleur.

Voordeel 2: Kostenbesparing

Wilt u stoppen met het investeren in microcassettes? Draagt u de opnamen die moeten worden uitgewerkt graag fysiek over? Hebt u genoeg van de beperkte opnametijd van een microcassette? De meegeleverde SD-kaart biedt een opnametijd van zo’n 166 uur, oftewel meer dan 6 dagen. Hij past in vrijwel elke SD-kaartsleuf van een pc of Mac. Dat betekent dat er niets hoeft te veranderen – niet voor degene die de opname maakt, en niet voor degene die 'm uitwerkt – tenzij u dat wilt. En tegelijkertijd levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op.

1x

~ 60 minuten

Bespaar kosten

1 SD-kaart van 2 GB = 9240 minuten *met behulp van de DSS Pro-audiocodec

1x

cassettes

Digitale dicteer- en transcriptiekit - Zilver Pro

Voordeel 3: Tijdsbesparing

Hebt u genoeg van al dat typen? Bent u op zoek naar alternatieven? Stap dan over op digitaal dicteren! Documenten zijn tot zeven keer sneller gereed. En u kunt de efficiency verder vergroten met de optionele spraakherkenningssoftware van Nuance.

2 minuten

14 minuten

Voordeel 4: Geniet van digitale kwaliteit

Als u regelmatig bestanden moet uitwerken, kent u de vele nadelen van analoge microcassettes: een slechte geluidskwaliteit, veel achtergrondruis, tijdrovend op en neer spoelen om het juiste fragment te vinden en, uiteraard, de vreselijke spaghetti die zo’n cassette kan opleveren. Graag benadrukken we nog eens de voordelen van digitale kwaliteit: perfect en kristalhelder geluid zodat sprekers goed te verstaan zijn, gemakkelijk dicteerbeheer en eenvoudige bediening van de transcriptiesoftware met een voetschakelaar (voor o.a. afspelen, stoppen, terugspoelen en versneld doorspoelen). U zult niet anders meer willen!

Analoog
Digitaal