Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-7000: Ondersteunt bij het besparen van tijd!

De snelheid van spreken in uw handpalm.

Maak professioneel dicteren tot een naadloos onderdeel van uw workflow.

Met zijn ruime hoeveelheid functies en accessoires zoals USB, een dockingstation en spraakverwerkingssoftware kunt u de DS-7000 aanpassen tot een essentieel onderdeel van elke professionele dicteerworkflow in elke IT-omgeving - gemakkelijk in de palm van uw hand.

Spraak Herkenning - de ultieme impuls voor uw efficiëntie

Wilt u de productiviteit van uw bedrijf verder verhogen? Wilt u gebruik maken van onproductieve tijd, bijvoorbeeld tijdens het reizen met de auto of in transit op luchthavens? Olympus biedt u oplossingen om uw document creatie 3x sneller te maken.

Met de implementatie van extra software voor spraakherkenning* kunt u de efficiency van uw documentatie een boost geven door teksten met uw stem te creëren en zult u niemand meer nodig hebben om uw dictaten te transcriberen.

* Compatibele spraakherkenningssoftware moet apart worden aangeschaft

Houd uw ogen op het werk gericht.

Bedien het apparaat zonder te kijken met de ergonomische schuifschakelaar.

Op basis van tientallen jaren ervaring is aangetoond dat de schuifschakelaar het opnemen snel en gemakkelijk maakt. De ergonomische schuifschakelaar is een uitstekende klassieke gebruikersinterface voor eenhandige en blinde bediening. Deze en andere opties, zoals het grote 2-inch TFT-kleurenscherm, volgen de filosofie van Olympus voor het leveren van een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Veel meer dan zomaar een recorder.

De DS-7000 geeft u de beschikking over een groot aantal bewerkingsmogelijkheden.

Teksten maken door te spreken is meer dan gewoon opnemen. De digitale spraakstandaard (DSS) maakt het mogelijk bestanden snel te bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen, wissen/knippen) en gebruikt metagegevens (index, gesproken opmerkingen, werktypen, etc.) om samenwerking en automatische verwerking mogelijk te vereenvoudigen.

Krachtig van binnen, robuust van buiten.

De DS-7000 is gemaakt om zwaar gebruik gedurende langere periodes te doorstaan.

Door de ergnomische behuizing past hij perfect in uw hand en kunt u er comfortabel meerdere uren lang mee werken. De behuizing is ook nog eens gemaakt van stevig metaal om ook op de lange termijn de zwaarste werkomstandigheden te kunnen verdragen.

Voor spraak geoptimaliseerde dicteermicrofoon.

Werk met een microfoon die uitblinkt in spraakherkenning.

De uitstekende 10 mm-microfoon en de DSS Pro audiocodec zijn uitstekend geschikt voor spraakherkenning en transcriptiewerk. Dit is door Nuance gecertificeerd met zes Draken voor maximale nauwkeurigheid.

Microfoon Ø 10 mm

Gemakkelijk aansluiten - laden - overzetten

Doe nog meer met het dockingstation

Het met de DS-7000 meegeleverde dockingstation fungeert als handige basis voor het opladen van uw apparaat en voor de gegevensoverdracht via de USB-aansluiting. U kunt hem zelfs aansluiten op een optionele voetschakelaar, zodat u uw dictaten handsfree kunt opnemen en afspelen.

Uw gegevens in veilige handen.

Bescherm vertrouwelijke gegevens met bescherming waarop u kunt vertrouwen.

Elke professionele sector gebruikt gevoelige gegevens op de werkplek, die met de zwaarste beveiliging beschermd moeten worden. De Olympus DS-7000 beschermt dictaten tegen ongewenste toegang door middel van geavanceerde realtime 256-bit versleuteling (AES). Alleen auteurs en typisten die het vereiste wachtwoord kennen, kunnen een versleuteld dictaat openen. Het apparaat kan tevens worden vergrendeld met een persoonlijke PIN-code van vier cijfers, zodat alle gegevens buiten het bereik van onbevoegden blijven.