Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic: Professioneel desktop dicteren met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

RecMic-serie

Betrouwbare schuifschakelaar

De schuifschakelaar van Olympus werkt uiterst betrouwbaar. Hij is gebaseerd op een solide mechanisme van rubber en kan eenvoudig met één hand worden bediend.

Intuïtieve drukknopbediening

De drukknop is ideaal voor gebruikers die veel werken met realtime spraakherkenning. Drukken, praten en opnemen!

DR-2200

DR-1200

Spraak Herkenning - de ultieme impuls voor uw efficiëntie

Wilt u de productiviteit van uw bedrijf verder verhogen? Olympus biedt u oplossingen om uw document creatie 3x sneller te maken.

Met de implementatie van extra software voor spraakherkenning* kunt u de efficiency van uw documentatie een boost geven door teksten met uw stem te creëren en zult u niemand meer nodig hebben om uw dictaten te transcriberen.

Met real-time spraakherkenning bent u in staat om te dicteren in vele populaire applicaties en uw gesproken woorden zal onmiddellijk worden omgezet in tekst.

* Compatibele spraakherkenningssoftware moet apart worden aangeschaft

Ingebouwde directionele microfoon

Om ongewenste achtergrondgeluiden te verminderen

  • Stevige bovenlaag

  • Windscherm

  • Schokdemper

Hoogwaardig microfoonsysteem

Alle RecMic apparaten zijn uitgerust met een directionale microfoon met uitstekende ruisprestaties. Deze microfoon is ontwikkeld om de hoogst mogelijk audiokwaliteit voor dicteren en spraakherkenning te leveren. Ongewenste achtergrondgeluiden worden verminderd door uitstekende signaal-ruisverhouding, dankzij het windscherm worden ademhalingsgeluiden gereduceerd en schokdempers vangen bewegingen tijdens gebruik op. Hierdoor krijgt u extra duidelijke opnamen.

Betrouwbare schuifschakelaar

In lijn met het algehele ergonomische ontwerp van de RecMic is de bediening met een hand over langere periodes nu nog comfortabeler. De schuifschakelaar* heeft een duurzaam rubber rolmechanisme voor een soepele bediening met de duim. Naast het duurzame en betrouwbare karakter voorkomt dit ook het risico van per ongeluk indrukken van knoppen en vermindert dit mechanische gebruiksgeluiden voor nog betere audiokwaliteit.

* Beschikbaar op de DR-2100, DR-2200 en DR-2300

Laser trackball voor muisbediening

Ook erg geschikt voor intensief gebruik met slechts een hand is de laser trackball*. Deze biedt een glad oppervlak, nauwkeurige laser en grote diameter om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het bedienen van de PC te vergroten. Dankzij een innovatief polyethyleen laagje dat ongevoelig is voor slijtage biedt de trackball optimale gladheid en soepele bediening zonder gebruiksgeluiden die de opnamekwaliteit zouden verminderen.

* Beschikbaar op de DR-1200, DR-2200 en DR-2300

Duurzame USB-kabel

Omdat Olympus produkten ontwerpt die tegen een stootje kunnen is de profesionele USB-kabel van de RecMic tien keer duurzamer dan normale USB-kabels. Daarnaast biedt de bevestiging aan de binnenzijde van de RecMic een dusdanige stevigheid dat het vervangen van produkten door een defecte USB-kabel tot het verleden behoort. De vaste USB-kabel biedt tevens bescherming tegen diefstal of het zoekraken van de RecMic.

Instelbare knoppen voor een gepersonaliseerde workflow

De RecMic-serie biedt vijf knoppen: F1 tot en met F4 aan de voorzijde en een knop aan de achterzijde. Deze knoppen kunnen naar wens worden ingesteld voor specifieke situaties of ruimten. Deze mogelijkheid biedt een intuitieve oplossing voor het gebruik met een hand zonder te hoeven kijken naar het apparaat. Daardoor is de RecMic uitermate geschikt voor professioneel gebruik, meer nog dan touchscreen-apparaten. De

Device Configuration Manager (DCM)

De RecMic-serie is ontworpen om perfect samen te werken met Dragon NaturallySpeaking™ spraakherkenningssoftware voor betere en meer nauwkeurige resultaten dan ooit tevoren. De Device Configuration Manager is een applicatie die het bedienen van software van derden zoals Dragon NaturallySpeaking™ makkelijk maakt. Verschillende functies kunnen worden toegekend aan de diverse knoppen en schuifschakelaar van de RecMic. De instellingshulp biedt de gebruiker tevens ondersteuning bij het instellen voor gemakkelijk dagelijks gebruik.

DR-2300*/DR-220

Bediening via schuifschakelaar

RecMic Administration Center

Olympus heeft het RecMic Administration Center voor middelgrote en grote ondernemingen ontworpen om centraal alle RecMic apparaten te beheren. Het RecMic Administration Panel* geeft de beheerder de mogelijkheid om de instellingen van RecMic-gebruikers of gebruikersgroepen in te stellen, centraal de instellingen van applicaties te beheren en firmware updates uit te rollen naar alle apparaten.

* De nieuwste versie van DCM en de Repository Service dient geinstalleerd te zijn

RecMic Administration Panel Administrator Repository Service Datastore

Volledige integratie in software van derden

De Olympus RecMic-serie is ontworpen om gemakkelijk te worden geintegreerd in elke werkomgeving, of het nu een medisch bedrijf, advocatenkantoor of commercieel bedrijf betreft. Veel ontwikkelaars van software hebben RecMic en andere Olympus dicteeroplossingen reeds in hun programma's opgenomen. Vraag de leverancier van uw software of RecMic wordt ondersteund. Olympus levert een Software Development Kit (SDK) welke bedoeld is om onze dicteeroplossingen gemakkelijk en naadloos binnen software te integreren.