Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II-serie:

Maak kennis met de slimme en flexibele USB-microfoons!

RecMic II-serie:

Ontworpen voor nauwkeurige resultaten met spraakherkenning. Zelfs in omgevingen met veel ruis.

RecMic II-serie:

Plug & Play

De RecMic II-serie

ERVAAR EEN NIEUWE DIMENSIE VAN SPRAAK-NAAR-TEKST. De RecMic II-serie is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van professionals die op zoek zijn naar spraak-naar-tekst-oplossingen die accuraat zijn én eenvoudig in het gebruik. De vier modellen uit deze nieuwe serie bieden de voordelen van de innovatieve ruisonderdrukkingstechnologie en het nieuwe systeem met twee microfoons voor een flexibele directionaliteit en ruisonderdrukking. Alle apparaten zijn voorzien van een gladde UV-coating en hebben geruisloze knoppen zodat de bediening niet zorgt voor hinderlijke ruis. Het antimicrobiële oppervlak voldoet aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, zoals die bijvoorbeeld gelden in een medische omgeving.

Stille omgeving

Op zoek naar de accurate opnamekwaliteit in elke denkbare omgeving? U wilt zich niet druk hoeven maken over waar u kunt opnemen, en u wilt eigenlijk overal een opname kunnen maken – zelfs in een ruimte met een open raam. Maar er is altijd kans op onverwachte ruis.

Omgeving met veel ruis

De RecMic II heeft geen moeite met onverwachte ruis. De opnamekwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed door achtergrondruis.

Beam-vorming

Dankzij het zeer innovatieve systeem van de RecMic II-serie met twee microfoons, wordt achtergrondruis effectief genegeerd door de microfoon, en dat vertaalt zich in een zeer nauwkeurige spraakherkenning.

Directionaliteit UIT

Een sterke directionaliteit van de microfoon is zeer belangrijk voor een nauwkeurige spraakherkenning. Wanneer de directionaliteit is uitgeschakeld, wordt ook omgevingsruis vastgelegd.

Directionaliteit AAN

Dankzij de twee omnidirectionele microfoons kan de RecMic II zich, net als een mens, volledig op de spreker concentreren. De omgevingsgeluiden worden voor een overgroot deel als het ware weggefilterd.

De geavanceerde ruisonderdrukkingsfunctie herkent spraak. Tegelijkertijd worden niet-relevante geluiden onderdrukt zonder dat er geen vervorming van de spraak optreedt. Dit werkt altijd en overal.

De instellingen voor ruisonderdrukking en directionaliteit kunnen worden geconfigureerd via de RCT-software (RecMic Configuration Tool) of, bij andere software, met behulp van een bepaalde toetscombinatie (bekijk de Quick User Guide).

Downloaden >

Torsten Hein en Carsten Schulthes, Managing Directors van het Duitse DAZ Diktiertechnik: "De opnamekwaliteit en de spraakherkenning van het testapparaat zijn geweldig, dankzij de uiterst gevoelige microfoons en de effectieve onderdrukking van omgevingsruis. Een nieuwe functie is de mogelijkheid om het toetsenbord helemaal naar eigen inzicht aan te passen. Dat vertaalt zich in een geweldige compatibiliteit van de software. Computers die met externe keyboards kunnen werken, zullen de Olympus RecMic II ook herkennen. Dit is een nieuwe en slimme aanpak die ongetwijfeld nieuwe gebruikers zal aantrekken."

Romain Koenig, hoofd van het Technical Team bij het Franse DICMA: "De tests die we hebben uitgevoerd in rumoerige omgevingen onderschrijven de uitstekende spraakherkenning. De tolerantie voor ruis kan razendsnel worden aangepast door twee knopjes op de microfoon in te drukken. Hiermee schakel je heel eenvoudig tussen omgevingen met veel en weinig ruis. Het gebruik van de HID-modus van de nieuwe RecMic maakt het voor ons technisch team mogelijk om clients op te zetten zonder gebruik van drivers. En dat betekent dat ze werken met elk besturingssysteem, en dat de kans op crashen veel kleiner is."

Jörg Sprecher, Systems Engineer bij het Zwitserse Voicepoint AG: "De technologie zorgt voor een optimale onderdrukking van ongewenste achtergrondgeluiden en dat betekent nog betere resultaten op het gebied van transcriptie en spraakherkenning. De meegeleverde RCT-software (RecMic Configuration Tool) ziet er heel modern uit en is makkelijk in het gebruik.."

Bezoek Voicepoint >
Compatibel met
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Alle producten zijn compatibel

 • Alle producten zijn compatibel

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

Special offer

Get your copy of Nuance Dragon Speech Recognition Software. Contact your dealer for your special discount.

Voor ontwikkelaars: doe-het-zelf

Ontwikkelt u uw eigen software? En wilt u de RecMic II integreren zodat u de volledige controle hebt over zowel de bekende als verborgen functies? We hebben een eenvoudig te gebruiken Software Development Kit (SDK), die het mogelijk maakt om heel eenvoudig dicteerapparatuur van Olympus te integreren. U kunt de laatste versie van de SDK aanvragen via deze link

Apply >