Mobile Version Hide

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Professioneel dicteren makkelijk en ontspannen

Laat uw stem het werk doen.

Werkt u veel vanuit huis of vanuit een kleine organisatie, zoals bijvoorbeeld een klein medische pratijk of juridisch kantoor? De DS-2600 is het ideale apparaat voor de vergroting van uw persoonlijke 1-op-1 workflow efficiëntie.

Upgrade naar digitaal dicteren

Analoog dicteren is geen optie meer en u bent op zoek naar een eenvoudige digitale manier? Maak dan de stap naar het digitale met de nieuwe gebruiksvriendelijke DS-2600.

Startende ondernemers

Net uw eigen bedrijf opgezet en op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk digitaal dicteerapparaat? Gebruik de DS-2600, en laat u zich begeleiden naar succes. Snel en gemakkelijk.

Neem vergaderingen en besprekingen op

Neem vergaderingen en besprekingen op.

Rent u van de ene vergadering naar de andere bespreking? Door het maken van aantekeningen kunt u niet meer goed luisteren naar het gesprek of naar de klant. Probeer eens de vergadermodus van de nieuwe DS-2600 en leg elk gesproken woord vast in stereo.

Intuïtief werken met de schuifschakelaar met 4 standen

De schuifschakelaar zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening, zodat u uw gedachten op uw dictaat kunt concentreren. Starten, stoppen en het bewerken van uw dictaten, wordt makkelijker gemaakt door de robuuste schuifschakelaar, waarbij u niet hoeft te kijken. Op deze manier is dicteren niet alleen mogelijk terwijl u zit maar zelfs ook onderweg.

Bespaar tijd: een groot aantal bewerkingsmogelijkheden voor eenvoudige tekstcreatie

Teksten maken door te spreken is meer dan gewoon opnemen. De digitale spraakstandaard (DSS) maakt het mogelijk bestanden snel te bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen, wissen/knippen).

Topkwaliteit microfoon met ruisonderdrukking

De nieuwe DS-serie heeft een ruisonderdrukkende omni-directionele microfoon bedekt met een schokdemper die het geluid van de aanrakingen met uw hand vermindert.

Nieuw! Directioneel opnemen in stereo

Tijdens vergaderingen spreekt men vaak door elkaar heen en komt het geluid van verschillende kanten. Niet iedereen kan of heeft de mogelijkheid om dan snel en gestructureerd aantekeningen te maken. De DS-2600 is bij uitstek geschikt voor het vastleggen van al uw besprekingen. U neemt moeiteloos de vergadering op en dat in uitzonderlijke kwaliteit.

Eenvoudig dicteerbeheer met DSS Player Standard

De DS-2600 wordt geleverd met de DSS Player Standard (Mac & PC). Deze gebruiksvriendelijke software biedt een volledig overzicht van al uw dictaten waardoor het beheer daarvan makkelijk wordt. Bovendien worden al uw dictaten automatisch geimporteerd van de voicerecorder naar uw computer.

Zoekt u een krachtig spraak-naar-tekst oplossing met wifi en met optimale databescherming?

Bezoek de productpagina van onze DS-9500 en ontdek de professionele dicteeroplossing met wifi. Voor nog snellere workflows dankzij het draadloos delen van dicteerbestanden, waar u ook maar bent.

Lees verder >
Dit is mogelijk ook interessant voor u