Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Olympus Dictation Management System (ODMS) software voor eenvoudige spraak documentatie.

Spraak naar script - maximale efficiëntie, minimale problemen.

Met de nieuwste software Olympus Dictation Management System (ODMS) beschikt u over een complete oplossing om uw dagelijkse zakelijke documenten snel, gemakkelijk en efficiënter te maken. De vele jaren ervaring die Olympus op het gebied van audio en dicteren heeft opgedaan, hebben geleid tot ODMS. De gebruiker kan nu kiezen uit drie manieren om spraak in tekst om te zetten: klassieke, automatische en geavanceerde transcriptie.

1/3 Klassieke transcriptie

Dicteren en verzenden Transcriptie uitgevoerd door typist Documentgoedkeuring door de auteur Auteur
Dicteermodule
Typist
Transcriptiemodule

2/3 Automatische transcriptie

Dicteren en verzenden
Documentcontrole
Training van SR uitgevoerd door auteur Documentgoedkeuring door de auteur
Auteur
Dicteermodule
Spraakherkenning
Transcriptiemodule

3/3 Geavanceerde transcriptie

Dicteren en verzenden
Typist
Transcriptiemodule
(Kwaliteitsbeheer)
Auteur
Dicteermodule
Spraakherkenning
Transcriptiemodule
Secretaresse controleert document en traint gebruikersprofiel van SR
Secretaresse gebruikt spraakherkenning* (SR) voor transcriptie Documentgoedkeuring door de auteur

Hoogtepunten van de software

Laat uw stem voor u werken

Maak u niet druk over wie uw dictaten omzet: professionele workflowoplossingen vereenvoudigen de samenwerking tussen auteurs, typisten, typistenpools en spraakherkenningsmodules*.

Eenvoudige installatie en beheer

Ongeacht de omvang van de organisatie beschikt u over de juiste hulpmiddelen voor het implementeren van een professionele dicteerworkflow en het instellen van een geavanceerde centrale administratie.

Lees verder

Ontworpen voor optimaal gebruiksgemak

Een nieuw ontworpen en verbeterde interface voor een uitstekende bruikbaarheid. De gebruikersinterface vormt een belangrijk onderdeel van professionele dicteerhardware en kan uw productiviteit en efficiëntie enorm versterken.

Schaalbaarheid dankzij de modulaire softwarearchitectuur

Door de modulaire architectuur van ODMS kunt u een Olympus dicteernetwerk maken en dit stap voor stap, jaar na jaar, uitbreiden. U hoeft alleen maar te besluiten hoeveel auteurs (dicteermodule) en typisten/secretaresses (transcriptiemodule) deelnemen aan het dicteernetwerk.

Virtualisatie en private cloud computing

De ondersteuning van virtuele omgevingen met terminalservers van Citrix en Windows laat u de kosten voor de IT-infrastructuur zo laag mogelijk houden. Neem voor meer informatie over de virtualisatie van ODMS contact op met uw geautoriseerde dealer.

Gegevensbeveiliging is prioriteit nummer één

Omdat uw gegevens uw bedrijfsmiddelen vormen, beschermt ODMS uw gegevens met verschillende beveiligingsopties. Directe 256-bits bestandsversleuteling met DSS Pro beveiligt uw dictaten en stelt alleen geautoriseerde personen in staat om daarnaar te luisteren. Instelbare back-upregels voorkomen verlies van gegevens.

Geautomatiseerde distributie van dictaten

De kracht van mobiel of op kantoor dicteren komt alleen tot zijn recht als de dictaten snel en gemakkelijk op de juiste bestemming arriveren. Voor elk gebruiksscenario kunnen regels voor automatische overdracht worden opgesteld. De dictaten worden afhankelijk van de gedefinieerde regels (werktype, auteur-ID, etc.) naar hun bestemming overgebracht (via e-mail, FTP, LAN, etc.).

Naadloze interface met spraakherkenning*

Het is niet langer nodig om iemand voor u te laten typen. ODMS zorgt voor een naadloze interface met Dragon NaturallySpeaking. Daardoor kan spraakherkenning op de achtergrond en in real time* worden ingezet in combinatie met een workflowoplossing. Ongeacht of uzelf of uw typist de software voor spraakherkenning* traint, u hebt beiden meer tijd voor andere zaken.

* Spraakherkenningssoftware (Dragon NaturallySpeaking) dient apart te worden aangeschaft.