Contactaanvraag
stage_image_1

 


Klinische gegevens en endoscopische trainingshulpmiddelen
van beroemde artsen.

EndoAtlas

Als fabrikant van innovatieve technologieën voor een groot aantal verschillende medische disciplines begrijpt Olympus het belang van training die erop gericht is om de technologie in uw dagelijkse klinische workflows te integreren.

Voor gebruikers van ons gastroïntestinale video-endoscopieplatform en EndoCapsule kondigen we met plezier de lancering van EndoAtlas aan - een centrale online resource waarop u een reeks aan casusmaterialen van de volledige tractus digestivus kunt vinden. EndoAtlas bevat beelden van hoge resolutie en gedetailleerde casusverslagen. Hierdoor wordt het een waardevol hulpmiddel voor opleiding, training en de ontwikkeling van vaardigheden op de terreinen van optische diagnose en Narrow Band Imaging.

De casussen die in EndoAtlas zijn opgenomen, zijn door wereldwijd beroemde experts aangeleverd, en het aantal casussen neemt voortdurend toe. U hoeft zich niet te registreren en bovendien is de toegang volledig gratis! Ga naar EndoAtlas door op de onderstaande link te klikken.

Olympus EndoAtlas

(Merk op dat EndoAtlas uitsluitend is bedoeld voor gebruik door gekwalificeerde medische professionals. Door op de onderstaande link te klikken bevestigt u dat u een gekwalificeerd medisch professional bent)

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.