Contactaanvraag
BIG SCREEN SURGERY

BIG SCREEN SURGERY

Get Closer with Full 4K
Meer informatie
3D-Beeldvormings-<br>systemen

3D-Beeldvormings-
systemen

Ervaar een nieuwe dimensie
Meer informatie
Narrow Band Imaging (NBI)

Narrow Band Imaging (NBI)

Een nieuwe golf van diagnostische mogelijkheden
Meer informatie
VISERA 4K UHD
Vier keer hogere resolutie dan Full HD

VISERA 4K UHD

Olympus probeert altijd om een laparoscopische zichtbaarheid te bereiken die equivalent is aan een open operatie. Dit door het leveren van HD-videobeeldvormingssystemen met geavanceerde technologieën. Met de 4K-technologie streeft Olympus er nu naar om de laparoscopische zichtbaarheid nog beter te maken dan een open operatie. Dit wordt bewerkstelligd door het toevoegen van functies zoals ultra high-definition, breder kleurengamma en vergrote visualisatie.

Meer gegevens
3D - Ervaar een nieuwe dimensie
Beeldvormingssystemen

3D - Ervaar een nieuwe dimensie

De 3D oplossing van Olympus is een innovatieve 3D-technologie. Dit overwint vele beperkingen van andere systemen en opent een nieuwe dimensie in chirurgische beeldvorming.

Meer gegevens
Een nieuwe golf van diagnostische mogelijkheden.
Narrow Band Imaging (NBI)

Een nieuwe golf van diagnostische mogelijkheden.

Olympus Narrow Band Imaging (NBI) heeft een nieuwe standaard gezet voor endoscopie. De verbeterde NBI met EVIS EXERA III tilt de beeldvorming naar een compleet nieuw niveau. Deze pagina biedt een blik op deze innovatieve technologie, laat zien hoe NBI werkt en hoe u beelden optimaliseert. Daarnaast treft u hier verschillende studies aan waarin de overtuigende mogelijkheden voor de vroegtijdige detectie van kankers worden geanalyseerd.

Meer gegevens

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.