Contactaanvraag
stage_image_

Hygiëne en
Reprocessing

ETD Double

Systematische benadering van uw endoscopenreprocessing

De systematische benadering van Olympus van de reprocessing van endoscopen biedt u alle oplossingen die u nodig heeft om de volledige werkcyclus te bestrijken, van de ene patiënt naar de volgende. Van transport tot geautomatiseerde reprocessing, van opslag tot documentatie - u kunt rekenen op een uniform geavanceerd concept dat prioriteit geeft aan de hygiëne van endoscopen en de veiligheid van de patiënt.

Reinigings-/ Desinfectiemachines en proceschemicaliën
Hygiëne & Reprocessing

Reinigings-/ Desinfectiemachines en proceschemicaliën

De ETD Double is een geavanceerde oplossing voor reproduceerbare hygiëneresultaten. Zijn veelzijdigheid en capaciteit optimaliseert de reprocessingsworkflow en produceert resultaten op een hoog hygiënisch niveau. De ETD Double is specifiek ontworpen om de veiligheid van patiënten en werknemers te garanderen en om gevoelige endoscoopinstrumenten te beschermen.

Meer informatie
Opslag
Hygiëne & Reprocessing

Opslag

Het assortiment EDC Plus droog- en bewaarkasten voor endoscopen, met optionele luchtdroogeenheid, is ontworpen met het oog op flexibiliteit en efficiency. Het systeem is geschikt voor maximaal 16 endoscopen van een groot aantal verschillende typen en merken en verbetert de reprocessingsworkflows terwijl de veiligheid en de hygiëne volgens de hoogste normen wordt gegarandeerd.

Meer informatie
Overige
Hygiëne & Reprocessing

Overige

De Olympus Endosonic verwijdert vuil van re-usable EndoTherapie-instrumenten. Dit is een essentiële stap voorafgaand aan desinfectie of sterilisatie.

Meer informatie

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.