Contactaanvraag
stage_image_

Gastroïntestinale
Integratie

Olympus integratie-oplossingen oor flexibele endoscopie kunnen uw teams voor gastro-enterologie en bronchoscopie meer uit hun apparatuur en werkruimte halen- het optimaliseren van de vangst en het gebruik van informatie gedurende de hele afdeling - en het helpen om de algehele efficiëntie van de workflow te verhogen.

Documentatie

Documentatie

Het geïntegreerde ENDOALPHA documentatiesysteem ENDOBASE registreert alle relevante endoscopie-informatie in een gecentraliseerde database die toegankelijk is via het web of overal in het ziekenhuis. De automatische uitwisseling van informatie tussen nieuwe en bestaande systemen zoals HIS/PACS, vergroot de nauwkeurigheid. Endoscoopherkenning en de registratie van reprocessingsinformatie verbeteren de traceerbaarheid.

Meer informatie
Video Management

Video Management

Live video en stilstaande beelden die in het ziekenhuis en daarbuiten kunnen worden gedeeld.

Meer informatie
Werkplekontwerp

Werkplekontwerp

Systeemintegratie-experts van Olympus ontwikkelen samen met het ziekenhuis en evt. andere producenten, optimale ergonomie en werkstromen voor alle OK’s of endoscopiekamers.

Meer informatie
Projectmanagement

Projectmanagement

Uw oplossing voor systeemintegratie wordt speciaal op maat ontworpen voor uw ziekenhuis. De installatie verloopt soepel en beantwoordt aan een gegarandeerde gouden standaard. Systeemintegratie-experts van Olympus ontwerpen samen met het ziekenhuis een systeem met de juiste endoscopische integratie-oplossing om de waarde voor het ziekenhuis te maximaliseren.

Meer informatie

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.