Contactaanvraag
stage_image_1

PCF-H190D

De slanke EVIS EXERA III-videocolonoscoop
met videocolonoscoop PCF-H190D die
compatibel is met ScopeGuide

De PCF-H190DL/I is, als de eerste dunne colonoscoop die compatibel is met ScopeGuide, perfect voor moeilijk invoeren. ScopeGuide geeft een real time beeld.Terwijl Responsive Insertion Technology de manoeuvreerbaarheid maximaliseert. Omdat deze dunne scoop is gekoppeld aan HDTV, NBI en een waterspuit, zal de visualisatie altijd optimaal zijn.

Belangrijkste voordelen

De eerste dunne colonoscoop met ScopeGuide

Compatibiliteit met ScopeGuide maakt deze dunne colonoscoop perfect voor moeilijke invoeren dankzij de real time 3D-visualisatie van de positie van de scoop.

Uitmuntende, levensechte HD-beeldkwaliteit

EVIS EXERA III-endoscopen bieden levensechte, HD-endoscopische beelden van een adembenemende helderheid. Zo leveren zij de optimale ondersteuning voor een nauwkeurige diagnose.

Nieuw breder beeld

Voor de eerste keer combineert de PCF-H190D 170°-beeld met een dunne buitendiameter, wat de PCF-H190D een ideaal hulpmiddel voor diagnose en screening maakt.

Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging

Narrow Band Imaging levert nu een aanzienlijk grotere helderheid en contrast. NBI was eerder al breed aanvaard als een hulpmiddel voor karakterisering. De verbeterde helderheid kan nu nieuwe mogelijkheden openen voor laesiedetectie.

Soepelere en comfortabelere invoer

Responsive Insertion Technology (RIT) bestaat uit een schat aan in eigen beheer ontworpen invoertechnologieën die u helpen om de caecale intubatiepercentages nog verder te vergroten. De invoerkenmerken van endoscopen met RIT zijn aanzienlijk verbeterd. Dit betekent dat u de endoscoop eenvoudiger kunt manoeuvreren en dat uw patiënt minder pijn ervaart.

Voor moeilijke colonoscopie of wanneer u een pediatrische colonoscoop nodig heeft, hoeft u niet verder te kijken dan de PCF-H190D. Deze duwcolonoscoop heeft een dunne buitendiameter welke, in combinatie met ScopeGuide-technologie, de nauwkeurigheid kan maximaliseren en het ongemak bij de patiënt kan verminderen. Deze voordelen worden verder versterkt door Responsive Insertion Technology (RIT) met behulp waarvan de scoop veel gemakkelijker te hanteren is. RIT combineert overdracht van grote krachten voor verbeterde bediening door de gebruiker, passieve verbuiging voor geleidelijke beweging door de acute bochten en variabele stijfheid door eenvoudig aan een instelring op het bediengedeelte te draaien.

Uitmuntende HD-beeldhelderheid
Hoogwaardige HDTV-beelden hebben een uitmuntende kleurenreproductie, gelijkmatige helderheid en lagere halatie- en ruisniveaus. Hierdoor wordt de laesiedetectie en een nauwkeurige diagnose ondersteund.

Helderdere en contrastrijkere Narrow Band Imaging
NBI in EVIS EXERA III biedt een aanzienlijk grotere kijkafstand in vergelijking met eerdere generaties. Het verbeterde contrast, gecombineerd met deze grotere helderheid betekent dat NBI nieuwe mogelijkheden ter ondersteuning van laesiedetectie en karakterisering.

Unieke Responsive Insertion Technology (RIT)
RIT combineert drie unieke, in eigen beheer ontwikkelde OLYMPUS-technologieën: HFT (High-Force Transmission), PB (Passive Bending) en Variable Stiffness. Deze technologieën verbeteren het invoervermogen en de ergonomie van endoscopen. Dankzij RIT biedt de endoscoop een verbeterde controle door de gebruiker bij het manoeuvreren. Bovendien beweegt de endoscoop gemakkelijker door de colon.

Verbeterde beeldkwaliteit
EVIS EXERA III-endoscopen bieden het hoogste niveau in endoscopische beeldkwaliteit. Ze waarborgen een uitstekende kleurenreproductie en gelijkmatige helderheid in het hele endoscopische beeld. Zo kunt u betere diagnoses stellen. Dankzij een verbeterde signaalverwerking hebben EVIS EXERA III-endoscopen aanzienlijk lagere halatie- en geluidsniveaus.

Beeld van 170°
Het allerbeste beeld stelt u in staat om achter de vouwen in de colon te kijken en vermindert de noodzaak om de tipsturing van de endoscoop te bedienen.

Waterbestendige One-Touch connector
EVIS EXERA III-endoscopen beschikken over een volledig nieuw connectorontwerp waardoor een video- of ScopeGuide-kabel niet langer hoeft te worden aangesloten. De connector kan volledig worden ondergedompeld. Hierdoor is een waterbestendige dop niet langer noodzakelijk.

Ontworpen voor gebruiksgemak
Ergonomisch ontworpen bedieningsgedeelte voor betere manoeuvreerbaarheid van de colonoscoop. Eenvoudig toegankelijke bedieningsknoppen en door de gebruiker programmeerbare schakelaars.

Dunne colonoscoop met ScopeGuide-functie
Terwijl er nog steeds sprake is van een dunne buitendiameter, levert de toevoeging van ScopeGuide-technologie real time 3D-visualisatie van positie en configuratie. De mogelijkheid om lussen te herkennen terwijl deze zich vormen, versnelt de invoer en vermindert het ongemak bij de patiënt.

Optisch systeemBeeld170º
 KijkrichtingVoorwaartse weergave
 Scherptediepte2-100 mm
InvoergedeelteBuitendiameter distale tip11,7 mm
 Buitendiameter invoerslang11,8 mm
 WerklengteL: 1680 mm, I: 1330 mm
InstrumentatiekanaalBinnendiameter instrumentatiekanaal3,2 mm
 Minimale zichtbare afstand3,0 mm vanaf de distale tip
KardanHoekbereik Op 180°/Neer 180°/
  Rechts 160°/Links 160°
Totale lengte L: 2005 mm, I: 1655 mm
Compatibel EVIS EXERA-systeem Videoprocessor OLYMPUS CV-190
  Xenon-lichtbron OLYMPUS CLV-190
Positiedetectie-eenheid Compatibel met UPD 3 (Endoscope Position Detecting Unit) (Endoscooppositiedetectie-eenheid)
  • preview_imageAfspelen

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.GET CLOSER

GET CLOSER

Maak kennis met de nieuwe VISERA 4K UHD Imaging System. Vier maal de resolutie.

meer