Contactaanvraag
stage_image_1

ScopeGuide 3

Genavigeerde colonoscoop

ScopeGuide 3 toont een nauwkeurige 3D reconstructie van de positie en configuratie van de endoscooppositie in het colon. De navigatie door het colon wordt eenvoudiger en patiënten ervaren minder ongemak, aangezien lussen kunnen worden voorkomen.

Belangrijkste voordelen

Realtime 3D-weergave van de endoscooppositie

ScopeGuide 3 toont een nauwkeurige 3D reconstructie van de positie en configuratie van de endoscooppositie in het colon. Aangezien het hierbij geen gebruik maakt van röntgenstralen, kan het gedurende de hele ingreep worden gebruikt.

Groter patiëntencomfort

Het uiterst precieze 3D-model toont het lussen van de endoscoop tijdens de colonoscopie. Zo kunnen deze worden verholpen voordat ze pijn bij de patiënt veroorzaken.

Maakt navigatie door iedere colon mogelijk

Zelfs de meest lastige colons kunnen worden geïntubeerd, dankzij de realtime, continue gegevens over de positie van de endoscoop binnen het colon.

Grotere efficiëntie

ScopeGuide helpt de externe abdominale druk rechtstreeks te richten op het gebied waar de lussen zijn ontstaan. Zo wordt de duur van de ingreep verkort.

ScopeGuide 3 revolutioneert de manier waarop colonoscopie wordt uitgevoerd. Door het genereren van een realtime 3D-beeld van de endoscoop op de monitor maakt ScopeGuide een efficiënte navigatie van het colon mogelijk. Personeel kan zo actie ondernemen voordat lussen pijn veroorzaken bij de patiënt. Hierdoor is minder sedatie nodig. ScopeGuide maakt geen gebruik van röntgenstralen. Daarnaast kan hij worden gebruikt met ScopeGuide-colonoscopen. Andere colonoscopen kunnen ook worden aangepast voor gebruik met ScopeGuide door de MAJ-1300-sonde in het werkkanaal in te voeren.

3D-display met verbeterde modellering
Een nieuw, verbeterd 3D-model genereert 3D-beelden sneller dan ooit, zodat u de endoscoop tijdens colonoscopie nauwkeurig kunt volgen. 3D-beeldvorming helpt ook bij het trainen van junior personeel door onmiddellijke feedback te geven over het effect van manipulatie van het bedieningsgedeelte van de endoscoop.

Compact ontwerp
Vergeleken met oudere versies is ScopeGuide 3 veel compacter en manoeuvreerbaarder, waardoor een naadloze integratie in bestaande workflows mogelijk wordt.

Beeld-in-beeld functionaliteit
Wanneer het instrument wordt gebruikt in combinatie met een monitor met beeld-in-beeld functionaliteit, wordt het ScopeGuide-beeld naast het endoscopische beeld weergegeven. Dit betekent dat u slechts naar één monitor hoeft te kijken, wat aanzienlijke ergonomische voordelen inhoudt.

Compatibiliteit met de MAJ-1300 sonde
Wanneer de MAJ-1300 sonde wordt ingevoerd in het werkkanaal van conventionele endoscopen, worden ze bijgewerkt naar volledige ScopeGuide-functionaliteit. Dit maakt een maximale flexibiliteit in de afdeling mogelijk.

Compatibiliteit met verouderde systemen
ScopeGuide 3 is volledig compatibel met oudere ScopeGuide-endoscopen en garandeert zo dat u bestaande endoscopen kunt blijven gebruiken met ScopeGuide 3.

Gerelateerde producten

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.Stelt u zich eens voor...

Stelt u zich eens voor...

de toekomst is nu

meer