Contactaanvraag
stage_image_1
stage_image_2
stage_image_3

V-System

Het V-systeem is een open systeem, met distale voerdraadgeleide en over-de-draad instrumenten voor een groot aantal verschillende technieken. In combinatie met de revolutionaire voerdraad VisiGlide en een uitgebreide serieV-EndoTherapie-hulpinstrumenten is het V-systeem de optimale oplossing voor het snel en eenvoudig wisselen van hulpinstrumenten. Het systeem is geschikt voor de korte- en langevoerdraadtechniek. Gecombineerd met de EVIS EXERA II duodenoscoop TJF-Q180V biedt het V-systeem maximale betrouwbaarheid en flexibiliteit bij ERCP.

Belangrijkste eigenschappen

Keuze van techniek

Er is een volledige compatibiliteit van V-System-instrumenten ter ondersteuning van lange en korte voerdraadwisselingen.

Veelzijdige productlijn

image

In combinatie met de revolutionaire voerdraad VisiGlide en een uitgebreid assortiment geavanceerde EndoTherapie-instrumenten, is het V-System de optimale oplossing voor het eenvoudig en snel wisselen van instrumenten. De uitgebreide productlijn met zowel distale voerdraadgeleide en over-het-draad apparaten is volledig compatibel met lange en korte voerdraden.

Betrouwbare vergrendeling

image

Het centrale vergrendelingsmechanisme dat de opnieuw ontworpen V-groef gebruikt, maakt een snelle en betrouwbare vergrendeling mogelijk van 0,035-inch en 0,025-inch voerdraden. Het zijvergrendelingsmechanisme vergroot het aantal situaties waarin een veilige vergrendeling van de voerdraad kan worden bereikt.

C-Hook

image

De C-Hook kan rechtstreeks op de endoscoop worden geklikt en biedt zo de optie om het instrument en de endoscoop gezamenlijk te controleren. Zo kan de arts de voerdraad eenvoudig manoeuvreren, contrastmiddel injecteren en de instrumenthandgreep manipuleren.

V-Sheath

image

Het gevorkte ontwerp van de V-Sheath maakt een scheiding van de voerdraadschacht en de injectiehandgreep mogelijk. Dit levert flexibiliteit bij het hanteren van instrumenten voor veeleisende ERCP-ingrepen.

V-Markering

image

De exclusieve V-Markering op ieder V-System-instrument geeft aan wanneer u de tangenlift omhoog moet doen of moet laten zakken. Hierdoor wordt een eenvoudige instrumentwisseling mogelijk gemaakt.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.