Contactaanvraag
stage_image_

DOUBLE YOUR ENERGY

THUNDERBEAT Type S
Veiligheid en snelheid van de volgende generatie

THUNDERBEAT Type S met Intelligent Tissue Monitoring (ITM)

THUNDERBEAT Type S met Intelligent Tissue Monitoring (ITM) biedt precieze dissectie, ook rondom vitale structuren, dankzij minimale thermische verspreiding en nauwkeurig gerichte energie-afgifte aan het weefsel. 2 ITM is het eerste en enige veiligheidssysteem voor ultrasoon aangedreven technologieën ter wereld. De energie-afgifte wordt automatisch stopgezet wanneer het weefsel is doorgesneden. Dit verlaagt de resterende tiptemperatuur met 26,9%, hetgeen op zijn beurt het risico op onbedoelde weefselschade verlaagt.3 Dit maakt een veiligere en meer gestroomlijnde operatie mogelijk.

2,3 Gegevens in archief, Olympus Corporation

Voordelen

Primaire hemostase en veilige 7 mm vaatafdichting

image

Door gelijktijdig gebruik van de gecombineerde energietypen van de THUNDERBEAT SEAL & CUT-modus zijn veilige coagulatie en snelle weefseltransectie mogelijk. Er zijn minder stappen voor vaatligatie nodig dankzij de mogelijkheid van precoagulatie en dankzij het trefzeker doorsnijden en afdichten van bloedvaten van 7 mm. 1

1 Gegevens in archief, Olympus Corporation

Secundaire hemostase

image

Mogelijkheden van de THUNDERBEAT SEAL-modus zonder gelijktijdig snijden:

 • Onmiddellijk afdichten van secundaire bloedingen,
 • Beheersing van sijpelende bloedingen met puntcoagulatie,
 • Voorafdichting van bloedvaten door precieze afgifte van geavanceerde bipolaire energie.

Superieure dissectie met optimale temperatuurregeling

image

De precisie van de ultrageluidtechnologie maakt een nauwkeurige behandeling van de juiste anatomische lagen mogelijk, waarbij vitale structuren beschermd blijven. THUNDERBEAT zorgt voor zowel scherpe als stompe weefseldissectie, ook op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals diep in het bekken. Dit is mogelijk dankzij het brede bereik, de grote openingskracht van de tip. Het slanke tipontwerp stelt u in staat om zo nauwkeurig mogelijk in nauwtes te kunnen handelen.

Ongeevenaard snel snijden van weefsel

De unieke hybride technologie zorgt voor een synergie-effect dat leidt tot een ongekend snelle weefseltransectie. Deze snelheid gecombineerd met minder instrumentwisselingen leiden tot een kortere operatietijd en zorgen ervoor dat de chirurg zich gedurende de ingreep geheel op het opereren kan richten.

Alomvattende veelzijdigheid

Naast de voordelen van de unieke hybride technologie maken de gepatenteerde tip en de ergonomische handgreep de THUNDERBEAT tot een werkelijk multifunctioneel instrument voor laparoscopische en open chirurgie:

 • Verbeterde atraumatisch weefselvastpakking en gelijkmatige weefselcompressie dankzij de unieke "Wiper Jaw"-technologie,
 • Grote openingskracht van de tip voor vereenvoudigde stompe weefseldissectie en -manipulatie,
 • Snelle en betrouwbare hemostase, zelfs onder moeilijke omstandigheden,
 • Verminderde mistvorming voor betere zichtbaarheid dankzij het eigen tipontwerp.

Hoe werkt Intelligent Tissue Monitoring

1. Detectie van plotselinge drukveranderingen op tip

2. Overdracht van informatie aan de generator

3. Onmiddellijke stop van energie-afgifte met geluidsfeedback

4. Start van koelfase

 • Minder bloedverlies en optimale zichtbaarheid van anatomische structuren door superieure primaire en secundaire hemostase dankzij geavanceerde bipolaire technologie.
 • De precisie van ultrageluidtechnologie zorgt voor nauwkeurige preparatie van de juiste anatomische lagen, terwijl vitale structuren beschermd blijven.
 • De snelle weefseltransectie in combinatie met minder onderbrekende instrumentverwisselingen leidt tot een kortere operatietijd en zorgt ervoor dat chirurgen zich gedurende de ingreep meer op het opereren kunnen richten.
 • Door de daaruit voortvloeiende materiaal- en tijdsbesparing is THUNDERBEAT een van de meest efficiënte geavanceerde energie-instrumenten op de markt.4


4 Fagotti et al., Randomized study comparing use of THUNDERBEAT technology vs standard electrosurgery during laparoscopic radical hysterectomy and pelvic lymphadenectomy for gynecologic cancer, J Minim Invasive Gynecol. 2014 May-Jun;21(3):447-53

Gerelateerde producten

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.