Contactaanvraag
stage_image_1
stage_image_2

CV-190

EVIS EXERA III Videoprocessor

De EVIS EXERA III Videoprocessor CV-190 maakt toegang mogelijk tot een groot aantal geavanceerde diagnostische functies van de EVIS EXERA III-endoscopen.

Belangrijkste voordelen

Baanbrekend resolutievermogen voor een efficiënte diagnose

Vol trots introduceert OLYMPUS de DUAL FOCUS – een unieke optische beeldvormingstechnologie. Hiermee wordt, wanneer u HQ190-endoscopen aansluit, een gedetailleerd onderzoek van mucosale wijzigingen mogelijk met slechts één druk op de knop.

Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging

Narrow Band Imaging levert nu een aanzienlijk grotere helderheid en contrast. NBI was eerder al breed aanvaard als een hulpmiddel voor karakterisering. De verbeterde helderheid kan nu nieuwe mogelijkheden openen voor laesiedetectie.

Uitmuntende, levensechte beeldkwaliteit

EVIS EXERA III biedt levensechte endoscopische HD-beelden met een adembenemende helderheid en de optimale ondersteuning voor een nauwkeurige diagnose

Verbeterde ergonomie

De volledig nieuwe one-touch connector van EVIS EXERA III endoscopen maakt een aansluiting in één stap op de lichtbron mogelijk en een videokabelverbinding met de videoprocessor is niet langer nodig

De EVIS EXERA III Videoprocessor CV-190 biedt toegang tot een groot aantal geavanceerde diagnostische functies van de EVIS EXERA III-endoscopen. Deze verrschillende verbeteringen helpen bij het verkrijgen van endoscopische beelden met een maximale diagnostische opbrengst. Daarnaast verbeteren geavanceerde Picture-in-Picture functies de ergonomie in de endoscopiekamer.

Dual Focus
Dual Focus, een unieke OLYMPUS-innovatie gebaseerd op een innovatief optisch systeem in twee stadia, stelt de gebruiker in staat om te schakelen tussen de twee focusinstellingen. Met een eenvoudige druk op de knop kan de gewenste observatiemodus worden geselecteerd: “dichtbije modus” met een baanbrekend resolutievermogen voor nabije mucosale observatie of “normale modus” voor normale observatie. Zelfs in de “normale modus” beschikken EVIS EXERA III-endoscopen over een geavanceerd resolutievermogen in vergelijking met eerdere generaties.

Helderder en hoger contrast Narrow Band Imaging
NBI in EVIS EXERA III biedt een significant grotere kijkbare afstand vergeleken met eerdere generaties. Het verbeterde contrast in combinatie met deze grotere helderheid betekent dat NBI nieuwe mogelijkheden opent om u te ondersteunen bij laesiedetectie en -karakterisatie.

Pre-freeze
Pre-freeze is een opwindende nieuwe functie waarmee automatisch het scherpste beeld wordt geselecteerd wanneer het beeld wordt stilgezet door de gebruiker.

Verbeterde beeldverwerking
De nieuwe en verbeterde beeldverwerking levert een uitmuntende beeldkwaliteit dankzij minder ruis, minder halatie en een verbeterd kleurcontrast. Het resultaat: het optimum in beeldkwaliteit

Waterproof One-touch connector
De nieuwe one-touch connector maakt een eenstaps verbinding met de lichtbron mogelijk en vereist geen afzonderlijke videokabel voor aansluiting op de videoprocessor. Dit bespaart tijd tijdens het opzetten en demonteren bij de ingreep.

Verschillende signaaloutputopties
Er is een scala aan signaaloutputopties beschikbaar, afhankelijk van de monitor die aan de CV-190 is bevestigd, waardoor u het optimale beeld voor de geïnstalleerde infrastructuur kunt verkrijgen. 16:9 en 16:10 formaat is beschikbaar voor HD-monitors.

NetvoedingSpanning (spanningsfluctuatie)220~240V AC (binnen ±10%)
 Frequentie (Frequentiefluctuatie)50/60 Hz (binnen ±1%)
 Stroomverbruik150 VA
GrootteAfmetingen370 (B) X85 (H) X 455 (D) mm; 382 (B) X 91(H) X 489 (D) mm (maximum)
 Gewicht10,7 kg
Classificatie (elektromagnetische apparatuur)Type bescherming tegen elektrische schokken 
 Mate van bescherming tegen elektrische schokken van toegepast gedeelteHangt af van toegepast onderdeel. Zie ook toegepast deel (camerakop of videoscoop).
 Mate van bescherming tegen explosieDe videoprocessor moet uit de buurt van ontvlambare gassen worden gehouden.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.Stelt u zich eens voor...

Stelt u zich eens voor...

de toekomst is nu

meer