Contactaanvraag
stage_image_1

EZShot 3 Plus

Toegang tot moeilijke locaties met
gemak en zekerheid

EZShot 3 Plus-naalden maken een ongeëvenaarde toegang en controle mogelijk voor het betrouwbaar verkrijgen van weefsel. De afgeronde distale tip van de spiraalschacht ondersteunt een soepele invoer en kan weefselbeschadigingen verminderen. Diep weefsel kan worden geperforeerd onder ieder endoscopische hoek, zodat er geen aanpassing van de positie nodig is.

Belangrijkste voordelen

Uitzonderlijke flexibiliteit voor een soepele invoer

image

Een meerlaagse spiraalschacht en nitinolnaaldtip garanderen een uitzonderlijke flexibiliteit voor een soepele invoer, zelfs als de endoscoop gekwispeld is.

Geen naaldvervorming na meerdere passages

image

Nitinol behoudt zijn vorm zonder vervorming, zelfs na meerdere passages. Dit garandeert dat de naald een voorspelbaar en consistent pad volgt.

Uitmuntende krachtoverbrenging

image

Een spiraalschacht met meerlaagse constructie faciliteert een uitmuntende krachtoverbrenging van de handgreep naar de naaldtip voor verbeterd gemak en zekerheid.

Soepele perforatie en zijpoortoptie

image

Een Menghini-type tip met scherpe randen faciliteert een soepele perforatie, zelfs onder een schuine hoek. Een optionele zijpoort fungeert als anker voor het verzamelen van meer weefsel in de naald.

Verbeterde zichtbaarheid onder ultrageluid

image

Een echogeen kuiltjespatroon op de naaldtip verbetert de zichtbaarheid onder ultrageluid en garandeert een precieze en zekere targeting van fijne naaldafzuiging.

Ergonomisch handgreepontwerp

image

De handgreep beschikt over een soepele actie met antislip rubbergrips, vergrendelknoppen en grote, schuine vensters om de naaldwerking volledig te ondersteunen.

De EZShot 3 Plus EUS-FNA-naald biedt een compromisloze toegang tot de pancreaskop. De flexibele meerlaagse spiraalschacht maakt een soepele invoer en uitmuntende krachtoverbrenging mogelijk. De nitinolnaaldtip is bestand tegen verbuigen, waardoor de naald recht blijft, zelfs na meerdere passages. Een scherpe Menghini-type naaldtip ondersteunt een soepele perforatie en effectieve weefselverwerving. De naaldtip beschikt ook over een verbeterd kuiltjespatroon, wat zorgt voor een uitmuntende zichtbaarheid onder ultrageluid. Een ergonomische handgreep maakt daarnaast een moeiteloze en zekere bediening mogelijk.

Ontworpen voor compromisloze toegang

Een flexibele meerlaagse spiraalschacht maakt een soepele invoer en uitmuntende krachtoverbrenging mogelijk voor een compromisloze toegang tot de pancreaskop. De nitinoltip is bestand tegen verbuigen en garandeert dat de naald recht is, zelfs na meerdere passages.

Scherpe Menghini-Type naaldtip

De scherpe Menghini-type naaldtip maakt een soepele perforatie en effectieve fijne naaldafzuiging mogelijk. Een verbeterd kuiltjespatroon zorgt voor uitmuntende zichtbaarheid onder ultrageluid en de ergonomische handgreep garandeert een moeiteloze, zekere bediening.

ArtikelnaamArtikelnummerAantalMinimum instrumentatiekanaalWerklengteMax. naaldlengteNaalddiameterVorm van stilettip
N5409330NA-U200H-801952.8 mm1400 mm80 mm19GRond
N5409530NA-U200H-8019S52.8 mm1400 mm80 mm19GRond met zijpoort
N5409730NA-U200H-802252.8 mm1400 mm80 mm22GRond
N5409930NA-U200H-8022S52.8 mm1400 mm80 mm22GRond met zijpoort
  • preview_image Afspelen

    EZShot 3 Plus Video

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.