Contactaanvraag
stage_image_1

CLV-190

EVIS EXERA III xenonlichtbron

Dankzij een nieuwe One-Touch connector voor EVIS EXERA III-endoscopen, is het instellen voorafgaand aan de ingreep met de EVIS EXERA III Xenon-lichtbron CLV-190, nog nooit zo eenvoudig geweest.

Belangrijkste voordelen

Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging

Narrow Band Imaging levert nu een aanzienlijk grotere helderheid en contrast. NBI was eerder al breed aanvaard als een hulpmiddel voor karakterisering. De verbeterde helderheid kan nu nieuwe mogelijkheden openen voor laesiedetectie.

Verbeterde ergonomie

De volledig nieuwe One-Touch connector van EVIS EXERA III endoscopen maakt een aansluiting in één stap op de lichtbron mogelijk en een videokabelverbinding met de videoprocessor is niet langer nodig.

De EVIS EXERA III Xenon-lichtbron CLV-190 beschikt over een groot aantal verschillende nieuwe functies, die zijn ontworpen om de ergonomie in de endoscopieruimte te verbeteren. Een nieuwe waterproof One-touch Connector maakt een snelle en efficiënte installatie mogelijk, zonder de noodzaak van extra kabels. Een nieuw ontwerp van de koelventilator helpt het achtergrondgeluid te verminderen.


Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging (NBI) levert contrastrijke beelden van vaatstructuren. Dit houdt in dat de reeks toepassingen voor NBI binnen EVIS EXERA III is uitgebreid.

Helderder en hoger contrast Narrow Band Imaging
NBI in EVIS EXERA III biedt een significant grotere kijkbare afstand vergeleken met eerdere generaties. Het verbeterde contrast in combinatie met deze grotere helderheid betekent dat NBI nieuwe mogelijkheden opent voor laesiedetectie en -karakterisatie.

Waterbestendige One-Touch connector
De nieuwe One-Touch connector maakt een eenstaps verbinding met de lichtbron mogelijk en vereist geen afzonderlijke videokabel voor aansluiting op de videoprocessor. Dit bespaart tijd tijdens de set-up en demontage van de ingreep.

Vermindering van bedrijfsgeluid
Een nieuw koelventilatorontwerp betekent een aanzienlijk lager niveau van het bedrijfsgeluid in vergelijking met vorige generaties.

Eenvoudige aansluiting van randapparatuur
Een nieuwe linkaansluiting betekent dat het aansluiten van accessoires zoals ScopeGuide of spoelpompen eenvoudiger en sneller kan dan ooit tevoren.

NetvoedingSpanning100~240V AC
 SpanningsfluctuatieBinnen ±10%
 Frequentie50/60 Hz
 FrequentiefluctuatieBinnen ± 3 Hz
 Elektrische stroomverbruik600 VA
GrootteAfmetingen370 (B) x 150 (H) x 476 (D) mm (standaard)
390 (B) x 162 (H) x 551 (D) mm (maximum)
 Gewicht19 kg
 OnderzoekslampXenon korte booglamp (ozonvrij) 300 W
 Gemiddelde levensduur van de lampCirca 500 uur doorlopend gebruik (met onderbroken gebruik kan de levensduur van de lamp enigszins variëren.)

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.