Contactaanvraag
stage_image_1
stage_image_2

CF-HQ190

EVIS EXERA III videocolonoscoop

De EVIS EXERA III videocolonoscoop CF-HQ190 revolutionaliseert de routine-endoscopie door baanbrekende geavanceerde diagnostische functies te bieden in een eenvoudig te gebruiken routine-endoscoop. Tal van aanvullende functies, inclusief Responsive Insertion Technology (RIT) maken de bediening van de endoscoop eenvoudig en helpen bij de invoer en mogelijk bij het verminderen van pijn bij de patiënt.

Belangrijkste voordelen

Baanbrekend resolutievermogen voor een efficiënte diagnose

Vol trots introduceert OLYMPUS de DUAL FOCUS – een unieke optische beeldvormingstechnologie waarmee een gedetailleerd onderzoek van mucosale veranderingen mogelijk wordt met slechts één druk op de knop. Met dual focus helpt Olympus de routine endoscopie te revolutionaliseren.

Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging

Narrow Band Imaging levert nu een aanzienlijk grotere helderheid en contrast. NBI was eerder al breed aanvaard als een hulpmiddel voor karakterisering. De verbeterde helderheid kan nu nieuwe mogelijkheden openen voor laesiedetectie.

Uitmuntende, levensechte HD-beeldkwaliteit

EVIS EXERA III-endoscopen bieden levensechte HD-endoscopische beelden van een adembenemende helderheid. Zo leveren zij de optimale ondersteuning voor een nauwkeurige diagnose.

Soepelere en comfortabelere invoer

Responsive Insertion Technologies (RIT) bestaat uit een schat aan in eigen beheer ontworpen invoertechnologieën die u helpen om de caecale intubatiepercentages nog verder te vergroten. Het invoergemak van endoscopen met RIT is aanzienlijk verbeterd. Dit betekent dat u de endoscoop eenvoudiger kunt manoeuvreren en dat uw patiënt minder pijn ervaart.

De EVIS EXERA III-videocolonoscoop CF-HQ190 is het paradepaardje van de Olympus endoscopietechnologie. Door het verenigen van functies zoals Dual Focus en helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging, biedt de CF-HQ190 een geavanceerde diagnostische tool verpakt in een routine-endoscoop. In aanvulling op de geavanceerde diagnostische functies maken een groot aantal verschillende ergonomische verbeteringen het eenvoudiger om de endoscoop te hanteren in de gehele endoscoopwerkstroom.

Dual Focus
Dual Focus, een unieke OLYMPUS-innovatie gebaseerd op een innovatief optisch systeem in twee stadia, stelt de gebruiker in staat om te schakelen tussen de twee focusinstellingen. Met een eenvoudige druk op de knop kan de gewenste observatiemodus worden geselecteerd: “dichtbije modus” met een baanbrekend resolutievermogen voor nabije mucosale observatie of “normale modus” voor normale observatie. Zelfs in de “normale modus” beschikken EVIS EXERA III-endoscopen over een geavanceerd resolutievermogen in vergelijking met eerdere generaties. Met dual focus helpt Olympus de routine-endoscopie te revolutionaliseren.

Helderdere en hogere Narrow Band Imaging
NBI in EVIS EXERA III biedt een aanzienlijk grotere kijkafstand in vergelijking met eerdere generaties. Het verbeterde contrast, gecombineerd met deze grotere helderheid betekent dat NBI nieuwe mogelijkheden biedt ter ondersteuning van laesiedetectie en karakterisering.

Unieke Responsive Insertion Technology (RIT)
RIT combineert drie unieke in eigen beheer ontwikkelde OLYMPUS-technologieën: HFT (High-Force Transmission), PB (Passive Bending) en Variable Stiffness. Deze technologieën verbeteren het invoergemak en de ergonomie van endoscopen. Dankzij RIT biedt de endoscoop een verbeterd controle door de gebruiker bij het manoeuvreren. Bovendien beweegt de endoscoop gemakkelijker door de colon.

Verbeterde beeldkwaliteit
EVIS EXERA III-endoscopen bieden het hoogste niveau van endoscopische beeldkwaliteit en garanderen een uitmuntende kleurenweergave en gelijkmatige helderheid in het hele endoscopische beeld – dit is van doorslaggevend belang om u een diagnose te kunnen laten stellen. Dankzij een verbeterde signaalverwerking beschikken EVIS EXERA III-endoscopen over aanzienlijk verminderde halatie- en geluidsniveaus.

ScopeGuide-compatibiliteit
Aangezien de CF-HQ190 standaard over ScopeGuide-compatibiliteit beschikt, kunt u de positie ervan te allen tijde bewaken via een 3D-reconstructie op de monitor. Het gebruik van ScopeGuide helpt bij de identificatie en verhelpen van loops. Zo kunt u de caecale intubatiepercentages vergroten terwijl u de ingreepduur verkort en pijn bij de patiënt vermindert. Aangezien ScopeGuide geen gebruik maakt van röntgenstralen, kan het gedurende de hele ingreep worden gebruikt.

Beeld van 170°
He allerbeste beeld stelt u in staat om achter de plooien in de colon te kijken en vermindert de noodzaak om de tipsturing van de endoscoop te bedienen.

Waterproof One-touch connector
EVIS EXERA III-endoscopen beschikken over een splinternieuw connectorontwerp die niet langer de aansluiting van een video of ScopeGuide-kabel vereist. De connector kan volledig worden ondergedompeld. Hierdoor is een waterbestendige dop niet langer noodzakelijk.

Ontworpen voor gebruiksgemak
Ergonomisch ontworpen bedieningsgedeelte voor verbeterde manoeuvreerbaarheid van de colonoscoop, met eenvoudig toegankelijke bedieningsknoppen en door de gebruiker programmeerbare schakelaars.

Optisch systeemBlikveldNormaal 170°
  Dichtbij 160°
 KijkrichtingVoorwaarts kijkend
 VelddiepteNormaal 5 - 100 mm
  Dichtbij 2-6 mm
InvoergedeelteBuitendiameter distale tip13,2 mm
 Buitendiameter invoerslang12,8 mm
 WerklengteL: 1.680 mm
I: 1.330 mm
InstrumentatiekanaalBinnendiameter kanaal3,7 mm
 Minimumzichtafstand4,0 mm (normaal) vanaf de distale tip
KardanKwispelbereikOmhoog 180°
Omlaag 180°
Rechts 160°
Links 160°
Totale lengte L: 2.005 mm,
I: 1.655 mm
Compatibel EVIS EXERA-systeem Videoprocessor OLYMPUS CV-190
Xenon-lichtbron OLYMPUS CLV-190

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.