Contactaanvraag
stage_image_1

STONEMASTER V

Prestaties optimaliseren in
sfincterotomie en sfincteroplastie

Het toevoegen van sfincteroplastie aan steenextractie-ingrepen voor de behandeling van grote stenen in de galweg wordt steeds algemener. StoneMasterV combineert de twee stappen van sfincterotomie en sfincteroplastie in één endoscopisch instrument; hierdoor wordt tijd bespaard door dat er geen instrument meer hoeft te worden gewisseld en wordt steenmanagement vereenvoudigd.

Lastige galsteenextractie

De huidige ESGE-richtlijnen adviseren voor de extractie van bepaalde lastige galstenen, het uitvoeren van een endoscopische sfincterotomie gevolgd door een endoscopische papillaire dilatatie met een grote ballon.
Deze benadering wordt gezien als een benadering die -in vergelijking met een op zichzelf uitgevoerde endoscopische sfincterotomie-* vergelijkbare post-ERCP pancreatitispercentages, een lager risico op bloedingen en complicaties in het algemeen laat zien.

*Dumonceau et al., “Prophylaxis of post-ERCP pancreatitis: European Society of Gastrointestinal Endoscopy (ESGE) Guideline - Updated June 2014”; Endoscopy 2014; 46: 799-815.

Belangrijkste voordelen

Stabiele mesoriëntatie

image

De voorgebogen distale tip van de StoneMasterV schuift uit naar een stabiele 11-uurspositie, waardoor de inspanningen in de cannulatie van de papilla worden verminderd en geoptimaliseerd snijden wordt gegarandeerd.

CleverCut-coating verbetert de veiligheid

image

De CleverCut-coating op het proximale uiteinde van de snijdraad minimaliseert de schade aan het omliggende weefsel en elimineert vrijwel elk risico van elektrisch contact tussen de draad en de endoscoop.

Optimale dilatatie van de papilla

image

De geïntegreerde ballon met meerdere groottes kan doorlopend worden afgesteld op drie gecontroleerde dilatatiediameters. De taps toelopende ballonranden maken een helder endoscopisch beeld door de ballon op het gedilateerde weefsel mogelijk.

Moeiteloze instrumentwisseling

image

De voor C-Channel geoptimaliseerde StoneMasterV ondersteunt de instrumentwisseling voor korte draad- of traditionele over-de-draad-technieken. De StoneMasterV is ontworpen voor gebruik in combinatie met de VisiGlide.


Single-use ballondilatator V (met mes)


ProductcodeArtikelcodeLengte van de snijdraad (mm)Distale tip
Lengte (mm)
Distale tip
Grootte (Fr)
Werk
lengte (mm)
Ballon
diameter (mm)
Dilatatie
druk(atm)
Ballon
lengte (mm)
BD-VC431Q-1840-20N54000302074,4195012 – 15 – 180,5 – 2,0 – 3,540
BD-VC431Q-1840-25N54001302574,4195012 – 15 – 180,5 – 2,0 – 3,540
BD-VC431Q-1840-30N54002303074,4195012 – 15 – 180,5 – 2,0 – 3,540

Single-use inflatieapparaat


ProductcodeArtikelcodeVolume van de spuit (cc)Max. druk (atm)Compatibiliteit
MAJ-1740EGMAJ-17406015StoneMasterV-serie
EZDilate-serie

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.EndoTherapy Catalogus

EndoTherapy Catalogus

Bestel nu hun catalogus!

meer