Contactaanvraag
stage_image_1

TJF-Q180V

Therapeutische videoduodenoscoop

De TJF-Q180V levert een uitzonderlijke beeldkwaliteit en is compatibel met NBI. De TJF-Q180V biedt als eerste V-System-duodenoscoop het unieke dubbele voerdraadvergrendelmechanisme, zodat u snel en veilig korte voerdraden kunt verwisselen. De TJF-Q180V zet een standaard voor prestaties binnen ERCP.

Belangrijkste voordelen

Compatibel met V-System en uniek dubbel voerdraadvergrendelmechanisme

Het unieke dubbele voerdraadvergrendelmechanisme bestaat uit een V-groef met centrale vergrendeling en een zijvergrendelingsmechanisme van de tangenlift. Zo kunt u snel en veilig korte voerdraden verwisselen.

Hoge beeldkwaliteit combineren met NBI

Een hoogwaardige CCD-chip zorgt voor grote, kristalheldere beelden. Daarnaast vergroot het NBI-filter het haarvatcontrast, waardoor een gedetailleerde observatie van de papilla mogelijk wordt.

Door de toevoeging van een 100°/5° (retro) blikveld aan een slanke endoscoop van 11,3 mm diameter met een ruim 4,2 mm werkkanaal, is de TJF-Q180V verder verbeterd met een aanvullende functie voor steenextractie of lithotripsie in het galweg-ductus pancreaticus-systeem.

De ingebouwde Scope ID-geheugenchipfunctie slaat endoscoopinformatie op, waardoor het management van de endoscopiekamer wordt vergemakkelijkt.

Uniek dubbel vergrendelingsmechanisme
Het unieke dubbele mechanisme vergrendelt veilig 0,025” en 0,035” voerdraden in een centrale of zijwaarts vergrendelde positie. Hierdoor wordt een efficiënte korte voerdraadverwisseling mogelijk in combinatie met speciale V-System ERCP-instrumenten.

Combinatie van hoge resolutie met NBI
Een hoogwaardige CCD-chip levert de scherpst mogelijke beelden. Daarnaast vergroot de NBI-filter het beeldcontrast van capillaire vaten waardoor een gedetailleerde weefselobservatie mogelijk wordt, met name van de Papilla Vateri.

Ruim werkkanaal
Een slanke 11,3 mm buitendiameter met een ruim 4,2 mm werkkanaal zorgt voor een uitmuntend invoervermogen en functionaliteit, met name voor het ondersteunen van het plaatsen/verwijderen van grote stents.

Ingebouwd geheugen
Een ingebouwde endoscoop-ID-geheugenchip slaat informatie van individuele endoscopen op, waardoor endoscopiekamermanagement wordt vergemakkelijkt.

Uitstekende manoeuvreerbaarheid
Het brede kwispelbereik in vier richtingen (120° omhoog, 90° omlaag, 90° links, 110° rechts) vergemakkelijkt het benaderen van de Papilla Vateri.

100°/5° (retro) blikveld
Een uitgebreid blikveld maakt de observatie van een breed gebied mogelijk.

Ontworpen voor gebruiksgemak
Ergonomisch ontworpen zodat de gebruikers eenvoudig aan de knoppen kunnen, met door de gebruiker selecteerbare schakelaars voor een verbeterde bediening van de endoscoop.

Volledig compatibel
De TJF-Q180V is compatibel met de CV-160 en CV-140 videoprocessors. Als u de CV-180 gebruikt, kunt u de volledige functieset gebruiken, waaronder NBI-beeldvorming.

Optisch systeemBlikveld100°
 KijkrichtingAchterwaarts kijkend 5°
 Velddiepte5 tot 60 mm
Distale tipBuitendiameter13,7 mm
InvoerslangBuitendiameter11,3 mm
KardanKwispelbereik van de tipOmhoog 120°, omlaag 90°, rechts 110°, links 90°
Werklengte 1.240 mm
Totale lengte 1.550 mm
InstrumentatiekanaalBinnendiameter4,2 mm
 Minimumzichtafstand10 mm

Gerelateerde producten

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.Laatste nieuws over de TJF-Q180V duodenoscoop.

meer