Contactaanvraag
stage_image_1
stage_image_2
stage_image_3

GIF-HQ190

EVIS EXERA III videogastroscoop

De EVIS EXERA III videogastroscoop GIF-HQ190 revolutionaliseert de routine-endoscopie door baanbrekende geavanceerde diagnostische functies te bieden in een eenvoudig te gebruiken routine-endoscoop.

Belangrijkste voordelen

Baanbrekend resolutievermogen voor een efficiënte diagnose

Vol trots introduceert OLYMPUS Dual Focus: een unieke optische beeldvormingstechnologie waarmee met één druk op de knop een gedetailleerd onderzoek van mucosale veranderingen mogelijk wordt. Met dual focus helpt Olympus de routine endoscopie te revolutionaliseren.

Helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging

Narrow Band Imaging levert een aanzienlijk grotere helderheid en contrast. NBI was eerder al breed aanvaard als een hulpmiddel voor karakterisering. De verbeterde helderheid kan nu nieuwe mogelijkheden openen voor laesiedetectie.

Uitmuntende, levensechte HD-beeldkwaliteit

EVIS EXERA III-endoscopen bieden levensechte HD-endoscopische beelden van een adembenemende helderheid. Zo leveren zij de optimale ondersteuning voor een nauwkeurige diagnose.

Waterstraal voor een helder beeld

De GIF-HQ190 beschikt bovendien over een geïntegreerd waterstraalkanaal. Zo houdt u een helderder beeld tijdens hemostase of complexe therapeutische ingrepen.

De EVIS EXERA III-videogastroscoop GIF-HQ190 is het paradepaardje van de Olympus endoscopietechnologie. Door het verenigen van functies zoals Dual Focus en helderdere, krachtigere Narrow Band Imaging, biedt de GIF-HQ190 een waarlijk geavanceerde diagnostische tool verpakt in een routine-endoscoop. In aanvulling op geavanceerde diagnostische functies maken een groot aantal verschillende ergonomische verbeteringen het eenvoudiger om de endoscoop te hanteren in de gehele endoscoopwerkstroom.

Dual Focus
Dual Focus, een unieke OLYMPUS-innovatie gebaseerd op een innovatief optisch systeem, stelt de gebruiker in staat om te schakelen tussen de twee focusinstellingen. Met een eenvoudige druk op de knop kan de gewenste observatiemodus worden geselecteerd: “dichtbije modus” met een baanbrekend resolutievermogen voor nabije mucosale observatie of “normale modus” voor normale observatie. Zelfs in de “normale modus” beschikken EVIS EXERA III-endoscopen over een geavanceerd resolutievermogen in vergelijking met eerdere generaties. Met dual focus helpt Olympus de routine-endoscopie te revolutionaliseren.

Helderdere en krachtigere Narrow Band Imaging
NBI in EVIS EXERA III biedt een significant grotere kijkafstand vergeleken met eerdere generaties. Het verbeterde contrast gecombineerd met deze grotere helderheid betekent dat NBI nieuwe mogelijkheden opent voor de detectie en karakterisatie van laesies.

Verbeterde beeldkwaliteit
EVIS EXERA III-endoscopen bieden het hoogste niveau van endoscopische beeldkwaliteit en garanderen een uitmuntende kleurenweergave en gelijkmatige helderheid in het hele endoscopische beeld – dit is van beslissend belang om u een diagnose te kunnen laten stellen. Dankzij een verbeterde signaalverwerking beschikken EVIS EXERA III-endoscopen over aanzienlijk verminderde halatie- en geluidsniveaus.

Waterstraal
Een geïntegreerd waterstraalkanaal helpt u niet alleen bij het identificeren van de bron van de bloeding tijdens de hemostase. Het is ook nuttig tijdens complexe therapeutische ingrepen, door te garanderen dat u altijd een helder zicht hebt van de endoscopische site.

Waterproof One-touch-connector
EVIS EXERA III-endoscopen beschikken over een splinternieuw connectorontwerp waarvoor niet langer de aansluiting van een videokabel vereist is. De connector kan volledig worden ondergedompeld. Hierdoor is een waterbestendige dop niet langer noodzakelijk.

Ontworpen voor gebruiksgemak
Ergonomisch ontworpen bedieningsgedeelte voor verbeterde manoeuvreerbaarheid van de colonoscoop, met eenvoudig toegankelijke bedieningsknoppen en door de gebruiker programmeerbare schakelaars.

Optisch systeemBlikveldNormaal 140°
Dichtbij 140°
 KijkrichtingVoorwaarts kijkend
 VelddiepteNormaal 5 - 100 mm
Dichtbij 2 - 6 mm
InvoergedeelteBuitendiameter distale tip9,9 mm
 Buitendiameter invoerslang9,9 mm
 Werklengte1.030 mm
InstrumentatiekanaalBinnendiameter kanaal2,8 mm
 Minimumzichtafstand3,0 mm vanaf de distale tip
KardanKwispelbereikOmhoog 210°
Omlaag 90°
Rechts 100°
Links 100°
Totale lengte 1.350 mm
Compatibel EVIS EXERA-systeem Videoprocessor OLYMPUS CV-190
Xenon-lichtbron OLYMPUS CLV-190

Gerelateerde producten

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.