Contactaanvraag
stage_image_1
Afspelen

THUNDERBEAT
Open Fine Jaw

Elegant ontwerp voor
fijne en nauwkeurige open chirurgie

THUNDERBEAT
Open Fine Jaw

Elegant ontwerp voor
fijne en nauwkeurige open chirurgie

Geavanceerde energieapparaten in open chirurgie hebben meer te bieden dan standaard monopolaire en bipolaire toepassingen. Ze maken kortere ingreeptijden mogelijk en verminderen het gebruik van hemostatische clips, hechtingen of ligatiebandjes. Hierdoor wordt bespaard op tijd en materiaalkosten.


De THUNDERBEAT Open Fine Jaw is gebaseerd op de algemene filosofie achter de THUNDERBEAT-technologie. Het instrument is specifiek ontworpen voor open chirurgische ingrepen waarvoor een delicate en fijne weefseldissectie vereist is, zoals in thyroïdectomie of verschillende Keel-Neus-Oor (KNO) of borstingrepen. Het resultaat is een uiterst ergonomisch instrument dat snel weefsel snijdt, bloedvaten veilig en zeker afdicht en een uiterst fijne weefseldissectie en spotcoagulatie mogelijk maakt.

Belangrijkste voordelen

Snelheid en veiligheid met synergetische energie

image

Weefselsnijden en veilige vaatafdichting die het snelste in zijn klasse is, dankzij de unieke combinatie van ultrasone en bipolaire energie in SEAL & CUT-modus.

Secundaire hemostase en spotcoagulatie

image

In de SEAL-modus kan geavanceerde bipolaire energie worden toegepast om onmiddellijk secundaire bloedingen af te dichten zonder de snij-effecten van de ultrasone energie.

Fijne en precieze weefseldissectie

image

Dankzij de fijne, gebogen tip is een precieze en fijne weefseldissectie mogelijk, zelfs in moeilijk te bereiken plaatsen.

Verbeterde mogelijkheden om weefsel vast te pakken

image

Het instrument pakt en houdt het weefsel vast zonder het te traumatiseren dankzij het unieke bekontwerp met atraumatische kartelranden en een uniforme weefselcompressie.

Integratie van twee vormen van energie
Alleen het THUNDERBEAT-systeem levert gelijktijdig twee welbewezen typen energie aan het weefsel:
- Ultrasone energie, dat alom is geaccepteerd vanwege het vermogen om snel weefsel te snijden.
- Bipolaire energie, die een snelle en veilige hemostase levert voor bloedvaten tot wel 7 mm in diameter.


De combinatie van beide vormen van energie wordt geleverd dankzij de unieke SEAL & CUT-modus die alleen beschikbaar is op het THUNDERBEAT-systeem. Weefselbundels en bloedvaten worden veilig afgedicht en snel doorgesneden, waardoor de chirurg de weefseldissectietijd kan verminderen.

Veilig, atraumatisch vastpakken
Deze veelzijdige en geavanceerde bek pakt en houdt het weefsel vast zonder het te traumatiseren dankzij een uniek ontwerp met atraumatische kartelranden en een uniforme weefselcompressie.

Ergonomische grip
Zoals u zou verwachten van Olympus heeft de THUNDERBEAT Open Fine Jaw een ergonomische grip die is ontworpen om het wegglijden uit de hand te helpen voorkomen.

Weefselstopper
Dankzij deze stopper kan de hoeveelheid te transecteren weefsel worden geregeld en wordt het samenknijpen van weefsel zonder activering voorkomen.

Geoptimaliseerde balans en licht van gewicht
THUNDERBEAT Open Fine Jaw levert een precies en direct tactiel gevoel met een schaarvormige grip, vergelijkbaar met state-of-the-art chirurgische instrumenten.

  • preview_image Afspelen

    THUNDERBEAT Open Fine Jaw

  • preview_image Afspelen

    THUNDERBEAT Open Fine Jaw Assembly Video

  • preview_image Afspelen

    THUNDERBEAT Open Fine Jaw First Clinical Case Video

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.GET CLOSER

GET CLOSER

Maak kennis met de nieuwe VISERA 4K UHD Imaging System. Vier maal de resolutie.

meer