Contactaanvraag
stage_image_1

BiCOAG-hemostasesonde

Geoptimaliseerde weefsel-naar-elektrode voor een effectieve en efficiënte hemostase.

Voor de coagulatie van bloeding in de tractus digestivus tijdens endoscopische ingrepen is de BiCOAG-sonde de ideale keus. De unieke spiraalvormige tip levert bipolaire energie voor een betrouwbare hemostase vanuit iedere hoek. Daarnaast wordt een heldere chirurgische site gewaarborgd door de mogelijkheid om irrigatievloeistof door het centrale lumen naar de tip te laten stromen.

De single-use BiCOAG-hemostasesonde levert een betrouwbare hemostase dankzij bipolaire coagulatietechnologie.

Belangrijkste voordelen

Coagulatie vanuit vrijwel iedere hoek

De single-use BiCOAG-sonde levert een betrouwbare hemostase via een spiraalvormige bipolaire elektrode met een afgeronde tip waardoor coagulatie vanuit vrijwel iedere hoek mogelijk is.

Geoptimaliseerde canulestijfheid

De canulestijfheid is geoptimaliseerd om knikken te verminderen en de druk naar de plaats van de bloeding over te brengen terwijl hij gemakkelijk door het endoscopische kanaal kan passeren.

Irrigatie bij de elektrodetip

Irrigatievloeistof kan naar de elektrodetip worden geleid om bloed en andere substanties te verwijderen die het zicht en coagulatie van de chirurgische site belemmeren.

Spiraalvormige bipolaire elektrode en afgeronde tip
Een uniek spiraalvormig tipontwerp maakt een betrouwbare hemostase mogelijk. Dit dankzij bipolaire coagulatietechnologie die kan worden toegepast om een effectieve coagulatie vanuit verschillende hoeken te bereiken.

Optimale canulestijfheid
Een optimale canulestijfheid vermindert knikken, brengt druk over naar de plaats van de bloeding en zorgt dat deze gemakkelijk door het endoscoopkanaal kan passeren.

Centraal lumen voor irrigatie
De bloedingsplek kan door water naar behoefte gereinigd worden via de spoelpoort aan het uiteinde van de sonde en het centrale lumen. Dit kan wanneer de sonde wordt gebruikt in combinatie met een bipolaire generator en endoscoop.

Twee stekkertype-opties
De BiCOAG heeft de opties van een industriestandaard coaxiaal connector of een vaste pen-connector. Daarom kan dit single-use hoogfrequent accessoire worden gebruikt met iedere bipolaire generator.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.EndoTherapy Catalogus

EndoTherapy Catalogus

Bestel nu hun catalogus!

meer