Contactaanvraag
stage_image_1

QuickClip Pro

Voor een effectieve en precieze hemostase

De nieuwe QuickClip Pro brengt de gastro-intestinale hemostase naar hogere niveaus van veelzijdigheid, responsiviteit en effectiviteit. De nieuw ontwikkelde open-en-sluit-functie en de 360º rotatie garanderen precisie, iedere keer opnieuw. Het unieke schachtontwerp en veerkrachtige clip-armen verbeteren de efficiëntie van begin tot eind.

Belangrijkste voordelen

Open-en-sluit-functie

image

Een nieuw ontwikkelde open-en-sluit-functie maakt een correcte positionering voorafgaand aan de daadwerkelijke uitvoering mogelijk. De armen kunnen worden gesloten, opnieuw worden geopend en opnieuw worden geplaatst.

Volledige rotatie

image

Een uitzonderlijk rotatievermogen over een volledige 360º biedt een accurate controle wanneer u de clip naar de doellocatie oriënteert.

Brede, verstelbare opening

image

Door de breedte van de opening te verstellen, wordt het stevig vastgrijpen van de juiste hoeveelheid weefsel mogelijk. Dit maximaliseert de efficiëntie en vermindert het risico van weefselschade en herbloedingen.

Uniek schachtontwerp

image

QuickClip Pro heeft een uniek schachtontwerp, waardoor een soepele invoer en responsieve hantering mogelijk is, terwijl de kans op schade aan het instrumentatiekanaal wordt verminderd. Zelfs bij een complexe endoscoopkwispeling.

Bestendige clip-arm

image

QuickClip Pro is gemaakt van Elgiloy, een krachtige legering die sterker en flexibeler is dan roestvrij staal. Deze legering zorgt dat de QuickClip Pro beter bestand is tegen buigen en het biedt een grotere pakkracht wat leidt tot een grotere sluitkracht van de clip. Dit verbetert nog verder de efficiëntie en werkzaamheid van het clippen.

MR-conditioneel

image

De clip is geschikt voor gebruik in magnetische resonantie (MR)-omgevingen.

Handige en betrouwbare hemostase
Endoscopische clipping wordt beschouwd als één van de meest betrouwbare hemostatische technieken. De geavanceerde functies van de nieuwe QuickClip Pro dragen bij aan het leveren van handige en betrouwbare hemostase van bloedingen in de bovenste en onderste tractus digestivus.

Verminderde weefselschade en risico van herbloedingen
De nieuwe QuickClip Pro draagt bij aan het maximaliseren van de werkzaamheid van de clipping-procedure door weefselschade en risico van herbloedingen tot een minimum te beperken.

Eenvoudige en precieze clip-oriëntatie
QuickClip Pro heeft een nieuw ontwikkelde open-en-sluit-functie en een uitzonderlijk rotatievermogen. Deze beide kenmerken maken een eenvoudige en precieze clip-oriëntatie mogelijk tijdens de endoscopische behandeling in het doelgebied.

Soepelere invoer
De nieuwe QuickClip Pro is uitgerust met een uniek schachtontwerp en is eenvoudiger in te voeren, wat bijdraagt aan het optimaliseren van de efficiëntie van de hemostase. Daarnaast beschermt het superieure invoervermogen van de QuickClip Pro het instrumentatiekanaal zonder in te leveren op de prestaties.

Bestendige clip-armen
De uiterst bestendige clip-armen zijn bestand tegen buigen, waardoor de QuickClip Pro de clip van uw keuze is voor een effectieve hemostase.

  • preview_image Afspelen

    QuickClip Pro

  • preview_image Afspelen

    CleverCut 3 V

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.EndoTherapy Catalogus

EndoTherapy Catalogus

Bestel nu hun catalogus!

meer