Contactaanvraag
stage_image_

De nieuwe
Endo-Therapie
catalogus

Olympus heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogstaande Endo-Therapie hulpinstrumenten en is derhalve in staat om alle benodigde producten en diensten voor een moderne endoscopie-unit te verstrekken. Dankzij de toegewijde R&D-teams binnen Endo-Therapie blijft Olympus doorlopend innovatieve technologische oplossingen ontwikkelen in deze continu voortschrijdende sector.

Olympus streeft ernaar om de best mogelijke klantenondersteuning te leveren, met name door middel van training en educatie, zodat Olympus de perfecte match blijft voor geavanceerde endoscopieprofessionals.

Deze catalogus omvat alles wat u nodig hebt voor Endo-Therapie:

  • Een volledige referentiegids voor Endo-Therapie hulpinstrumenten van Olympus
  • Omvat meer dan 1200 Endo-Therapie hulpinstrumenten
  • Beschikbaar in 11 talen (Engels, Tsjechisch, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds)
  • Zowel gedrukte als online versie beschikbaar

Bemachtig een exemplaar!

Bestel een exemplaar met onderstaand formulier


Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.