Contactaanvraag
EVIS EXERA III

EVIS EXERA III

Advancing the Art of Bronchoscopy
Meer informatie
Trainingspakketten <br>bronchoscopie</br>

Trainingspakketten
bronchoscopie

Meer informatie

Pulmonologie, ook bekend als pneumologie, is de tak van klinische geneeskunde die aandoeningen van de ademhalingsorganen bestudeert: de trachea, bronchiën, longen en pleurae. Het wordt in het algemeen beschouwd als een tak van de interne geneeskunde, hoewel het nauw is verbonden met de intensive care of critical care geneeskunde wanneer het gaat om patiënten die mechanische beademing behoeven. Pulmonologie wordt in sommige landen thoraxgeneeskunde of respiratoire geneeskunde genoemd. Thoraxgeneeskunde is echter strikt gesproken een term die betrekking heeft op de behandeling van ziekten van de gehele borstholte en die de velden pulmonologie, thoraxchirurgie en intensive care geneeskunde omvat.

Systems

EVIS EXERA III

Advancing the Art of Bronchoscopy

Meer gegevens

CV-190

Video-processor voor geavanceerde endoscopie

Meer gegevens

Ingrepen

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.

Medisch specialisme Pulmonologie
februari 2018
mo di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Meer gebeurtenissen voor u
Bronchoscopie trainingspakketten

Bronchoscopie trainingspakketten

Bekijk hieronder onze aanstaande trainingsessies!

meer