Contactaanvraag
BIG SCREEN SURGERY

BIG SCREEN SURGERY

Get Closer with Full 4K
Meer informatie
THUNDERBEAT <nobr>Open Extended Jaw</nobr>

THUNDERBEAT Open Extended Jaw

Veelzijdigheid, snelheid en precisie
Meer informatie
PK Technology

PK Technology

De kracht achter gynaecologie
Meer informatie

Ingrepen

Hysterectomie

Er zijn een aantal verschillende technieken voor hysterectomie: abdominaal, vaginaal of laparoscopisch. Iedere techniek biedt voor- en nadelen voor zowel patiënten als chirurgen. Minimaal-invasieve, of laparoscopische, hysterectomie biedt in de meeste gevallen echter één van de beste klinische en cosmetische resultaten voor patiënten.

Naar ingreep

Transcervicale resectie in fysiologische zoutoplossing (TCRis)

TCRis (transcervicale resectie in fysiologische zoutoplossing) is een veilige en snelle manier om abnormale bloedingen te behandelen door endometriale ablatie of bipolaire resectie van intracavitaire myomen, uteriene septa of uteriene poliepen. Door het gebruik van een fysiologische zoutoplossing wordt met het TCRis-systeem het risicio op hyponatremie aanzienlijk verminderd.

Naar ingreep

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.

Medisch specialisme Gynaecologie
februari 2018
mo di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Meer gebeurtenissen voor u
GET UP 2016

GET UP 2016

Meer informatie en indrukken van de eerste GET UP cursus.