Contactaanvraag

Endoscopische mucosa-resectie (EMR)

Endoscopische mucosa-resectie (EMR) is een techniek voor minimaal invasieve mucosectomie in de tractus digestivus. Het maakt de snelle en veilige verwijdering van verdachte laesies mogelijk. In de bovenste tractus digestivus wordt EMR in het algemeen uitgevoerd met een transparante plastic dop (EMRC), terwijl speciale anti-slip lissen gebruikt kunnen worden om de laesies in de onderste tractus digestivus te verwijderen.

EMR in de bovenste tractus digestivus

EMR in de bovenste tractus digestivus


In de onderste tractus digestivus maken speciaal gevlochten, harde anti-sliplissen tijdens de EMR-ingreep een stevige grip op vlakke laesies mogelijk:

EMR in de onderste tractus digestivus

EMR in de onderste tractus digestivus


Olympus levert alle apparatuur die noodzakelijk is voor EMR en EMRC: distale opzetstukken in verschillende vormen, lissen, naalden, sproeikatheters en paktangen. De EMR-kits van Olympus bevatten een sproeikatheter, injectienaald, distaal opzetstuk en halvemaanvormige lis voor de bovenste tractus digestivus. Voor de onderste tractus digestivus: een sproeikatheter, een injectienaald en een innovatieve gedraaide elektrochirurgische lis. Alles is steriel verpakt en klaar voor gebruik.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.