Contactaanvraag

Pijnloze colonoscopie

Veel patiënten die worden doorverwezen voor een colonoscopie zijn bang dat ze pijn gaan voelen tijdens de ingreep. Daarom introduceert een groeiend aantal centra "pijnloze colonoscopie". Centra die deze benadering gebruiken, analyseren de gehele routine; van de vooraf verstrekte informatie aan patiënten, de sfeer op de afdeling en sedatie- en invoertechnieken tot en met de gebruikte technologie.

Olympus heeft een set technologieën ontwikkeld zodat u uw visie van pijnloze colonoscopie voor patiënten kunt bereiken. De pijnloze colonoscopietechnologieën van Olympus kunnen colonoscopie minder stressvol maken voor patiënten. Bovendien kunnen ze bijdragen aan de vermindering van sedatiemiddelen en analgetica zonder de ervaring van de patiënt en de kwaliteit van het onderzoek in gevaar te brengen.

Olympus is in staat om een complete set technologieën te leveren, waardoor het invoeren van de colonoscoop soepeler en minder traumatisch verloopt voor patiënten. Bovendien kan het medisch personeel lussen sneller verwijderen en zelfs de pijn en het ongemak na de ingreep verminderen. Dit levert een groot aantal voordelen op voor zowel de patiënt als de afdeling.

Geavanceerde invoertechnologieën

De CF-HQ190 EVIS EXERA III colonovideoscoop biedt een sublieme beeldkwaliteit en een groot aantal functies voor een veilige, effectieve invoer en een verbeterd comfort voor de patiënt.

Realtime visualisatie van de endoscooppositie

Dankzij ScopeGuide 3 kan de positie van de colonoscoop zonder röntgenstralen worden bewaakt. Hierdoor kunnen lussen snel worden verwijderd voor een verbeterd comfort van de patiënt.

CO2-insufflatie

CO2 wordt 150 keer sneller door de colon geabsorbeerd dan omgevingslucht. Patiënten voelen zich dus minder opgeblazen en ervaren minder pijn na de ingreep.

Gerelateerde producten

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.