Contactaanvraag

Hemostase

Zonder behandeling kan een bloeding in de tractus digestivus levensbedreigend zijn. Er is nu een groot aantal verschillende instrumenten verkrijgbaar bij Olympus waarmee de arts niet-variceale bloedingen met behulp van niet-invasieve endoscopische technieken kan stoppen.

Een van de meest betrouwbare en efficiënte manier voor het stoppen van niet-variceale bloedingen is het gebruik van clips. Deze bieden een eenvoudige en effectieve endoscopische hemostase. Er is een groot aantal clips in verschillende formaten verkrijgbaar waarmee de arts een clip van de juiste grootte kan kiezen voor de laesie.

Efficiënte hemostase met behulp van endoscopische clipping

Efficiënte hemostase met behulp van endoscopische clipping

Hemostatische clips

image

De hemostatische clips van Olympus zijn volledig draaibaar. Zo is een optimale positionering ten opzichte van de locatie van de bloeding mogelijk. De atraumatische clips hebben een onmiddellijk hemostatisch effect en zijn efficiënt en betrouwbaar.

Injectietherapie

image

Olympus InjectorForce Max-naalden zijn ontworpen voor de meest betrouwbare injectiebehandeling van vandaag.

Poliepligatie met loop

image

PolyLoop is een vooraf gemonteerde, single-use nylon loop die post-poliepectomiebloedingen minimaliseert door het afbinden van poliepen.

Coagulatie-apparatuur

image

Coagrasper paktang voor hemostase Draaibare hemostatische paktang voor een efficiënte coagulatie van bloedvaten.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.